Ο Τραμπ συμβουλεύει τη Boeing: Μετονομάστε το αεροσκάφος 737 MAX 8!

Ο Τραμπ συμβουλεύει τη Boeing: Μετονομάστε το αεροσκάφος 737 MAX 8!

«Αν ήμουν η Boeing, θα διόρθωνα το Boeing 737 MAX, θα πρόσθετα ορισμένα ακόμη εξαιρετικά χαρακτηριστικά, και θα προωθούσα εν νέου το αεροπλάνο με ένα νέο όνομα» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

trump_boeing
Τη... ρετσινιά των Βoeing 737 ΜΑΧ θέλει να βγάλει ο Ντόναλντ Τραμπ αναλαμβάνοντας  τον... ρόλο του διαφημιστή και συμβούλου επικοινωνίας.
 
Ο Αμερικανός πρόεδρος δίνει μαθήματα branding στην εταιρεία Boeing και την καλεί να αλλάξει το όνομα του μοντέλου που εμφάνισε προβλήματα στη διάρκεια της πτήσης οδηγώντας στο θάνατο εκατοντάδες επιβάτες.  
 
«Τι γνωρίζω για το branding (προώθηση ενός προιόντος)  ίσως τίποτα (αλλά  έγινα πρόεδρος. Αν ήμουν η Boeing, θα διόρθωνα το Boeing 737 MAX, θα πρόσθετα ορισμένα ακόμη εξαιρετικά χαρακτηριστικά, και θα προωθούσα εν νέου το αεροπλάνο με ένα νέο όνομα. Κανένα προϊόν δεν έχει υποστεί αυτά που έχει υποστεί το Boeing 727 Max. Αλλά πάλι, τι διάολο ξέρω;», έγραψε στο Τwitter ο Τραμπ.
Κλείσιμο

  Οι συμβουλές του Τραμπ προς την Boeing έρχονται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι American Airlines το καλοκαίρι αναμένεται να προχωρήσει σε ακύρωση περίπου 115 πτήσεων ημερησίως, διότι παρατείνεται η καθήλωση στο έδαφος των 24 αεροσκαφών που διαθέτει στον στόλο της ως τη 19η Αυγούστου.

Όλος ο στόλος των 737 MAX καθηλώθηκε μετά τα μέσα Μαρτίου, έπειτα από δύο δυστυχήματα με αεροσκάφη του τύπου αυτού με λίγους μήνες διαφορά: το πρώτο την 29η Οκτωβρίου 2018, με αποτέλεσμα οι 189 επιβαίνοντες να βρουν τον θάνατο, και το δεύτερο, στις 10 Μαρτίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι 157 επιβαίνοντες στην πτήση της Ethiopian αφού το Boeing 737 Max 8 συνετρίβη εξίμιση λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης