Η Ιβάνκα Τραμπ, οι γάμοι του πατέρα της και η σχέση της με την Μελάνια

Η Ιβάνκα Τραμπ, οι γάμοι του πατέρα της και η σχέση της με την Μελάνια

Ημουν 9 χρονών και με ρωτούσαν για το αν ο πατέρας μου κάνει σεξ με την ερωμένη του - Θα την έβαζα στον ΟΗΕ ή την Παγκόσμια Τράπεζα, λέει ο Ντόναλντ Τραμπ για την αγαπημένη του κόρη

ivanka-trump-ena
Από την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ οι δύο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, η πρωτότοκη κόρη του Ιβάνκα και η τρίτη σύζυγός του Μελάνια, ήταν στο πλευρό του - αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστό ποια είναι η σχέση των δύο γυναικών. Μετά την εκλογή του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, η Ιβάνκα μαζί με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, υπηρετούν ως σύμβουλοι του πλανητάρχη στον Λευκό Οίκο ενώ η Μελάνια Τραμπ εκτελεί τα καθήκοντα της Πρώτης Κυρίας με την βοήθεια του προσωπικού της γραφείου.


Αυτός είναι ο λόγος που η Ιβάνκα Τραμπ συμπαθεί τη Μελάνια

Η 70χρονη Ιβάνα Τραμπ, πρώτη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου και μητέρα της Ιβάνκα, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό The Atlantic δήλωσε πως η κόρη της συμπαθεί την τρίτη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ. «Την συμπαθεί (την Μελάνια) γιατί αυτή δεν ήταν η αιτία να διαλυθεί ο γάμος μου, όπως την άλλη... Δεν θέλω ούτε να προφέρω το όνομά της», είπε η Ιβάνα Τραμπ, που θεωρεί πως η Μάρλα Μαπλς, η δεύτερη σύζυγος του πλανητάρχη, ήταν η αιτία που κατέρρευσε ο δικός της γάμος.

Η Ιβάνα Τραμπ, από τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ απέκτησε τρία παιδιά, την 37χρονη Ιβάνκα, τον 41χρονο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και τον 35χρονο Έρικ.

Πάντως, ανώνυμη πηγή, που δήλωσε πολύ κοντά στην κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, ανέφερε στο ίδιο περιοδικό πως οι δύο γυναίκες, Ιβάνκα και Μελάνια, «επιθυμούν να σέβονται η μία την άλλη αλλά η σχέση τους δεν είναι σε καμία περίπτωση στοργική».

Η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος Τύπου της 48χρονης Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, δήλωσε στο περιοδικό πως «η Ιβάνκα και η Μελάνια είχαν πάντοτε στενή σχέση και αυτό ισχύει μέχρι σήμερα».


Μάρλα Μαπλς: Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Ιβάνα και του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ παντρεύτηκε την Ιβάνα, πρώην μοντέλο από την Τσεχία, το 1977. Το 1989 εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στο γάμο τους, όταν εκείνος γνώρισε το μοντέλο και ηθοποιό Μάρλα Μαπλς. Τα Χριστούγεννα του 1989 η εξωσυζυγική σχέση του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία αποκαλύφθηκε, όταν εκείνος εγκατέστησε σε ξενοδοχείο στο Άσπεν την Μαπλς ενώ στην ίδια πόλη είχε ταξιδέψει και η οικογένειά του. Η απρόσμενη συνάντηση της συζύγου και της ερωμένης σε εστιατόριο της περιοχής, είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ των δύο γυναικών, που διεκδικούσαν η καθεμία για τον εαυτό της την καρδιά του Ντόναλντ Τραμπ.


Οι ερωτικές επιδόσεις του προέδρου των ΗΠΑ πρωτοσέλιδο στη New York Post

Η σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με την ερωμένη του συνεχίστηκε και λίγο αργότερα, τον Φεβρουάριο του 1990 εκείνη σε συνέντευξή της, που έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα New York Post, δήλωσε για τον άνδρα που είχε στο πλευρό της: «Το καλύτερο σεξ που είχα ποτέ!». Στο βιβλίο The Trump Card,το οποίο έγραψε το 2009 η Ιβάνκα Τραμπ, αναφέρει για το παραπάνω δημοσίευμα πως τότε εκείνη ήταν μόλις 9 ετών και οι δημοσιογράφοι την περίμεναν έξω από το σχολείο της για να της κάνουν ερωτήσεις για την δήλωση της Μαπλς.

Το 1992 ο Ντόναλντ Τραμπ χώρισε με την πρώτη του σύζυγο. Το 1993 παντρεύτηκε την Μάρλα Μαπλς και δύο μήνες αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους Τίφανι. Ο γάμος του ζευγαριού κράτησε μέχρι το 1997, όταν οι δυο τους ανακοίνωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, ενώ πήραν διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα.

What Happened to Donald Trump's Second Wife Marla Maples?
Κλείσιμο



Το «τρίτο στεφάνι» του Ντόναλντ Τραμπ με την Μελάνια

Το 1998 ο Ντόναλντ Τραμπ συνάντησε τη Μελάνια Κναβς, μοντέλο από τη Σλοβενία. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2005 και το 2006 γεννήθηκε ο γιος τους, Μπάρον.


Ιβάνκα για πρόεδρος; Θα ήταν «δύσκολος αντίπαλος», λέει ο Τραμπ

Την Παρασκευή, ο πλανητάρχης μίλησε με κολακευτικά λόγια για την πρωτότοκη κόρη του και αποκάλυψε πως θα την διόριζε επικεφαλής στην Παγκόσμια Τράπεζα ή μόνιμη αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη αλλά δεν το έπραξε επειδή φοβήθηκε πως θα κατηγορηθεί για νεποτισμό. Στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό The Atlantic, που δόθηκε με αφορμή αφιέρωμα στην «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ, ο πλανητάρχης αποκάλυψε πως αν και η Ιβάνκα δεν έχει δείξει ενδιαφέρον να θέσει μία ημέρα υποψηφιότητα για πρόεδρος, ο ίδιος εκτιμά πως η κόρη του θα ήταν «δύσκολος αντίπαλος».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης