Συνάντηση του DUP και ευρωσκεπτικιστών βουλευτών των Τόρις με τον Μισέλ Μπαρνιέ

Συνάντηση του DUP και ευρωσκεπτικιστών βουλευτών των Τόρις με τον Μισέλ Μπαρνιέ

H Άρλιν Φόστερ (DUP) επαναλαμβάνει την αντίθεσή της στην πολιτική που ασκεί η πρωθυπουργός σε ότι αφορά την αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ

michel_barnie
Ανακοίνωση εξέδωσε η επικεφαλής του Δημοκρατικού Ενωτικού κόμματος (DUP) της Βόρειας Ιρλανδίας, 'Αρλιν Φόστερ, στην οποία αναφέρεται ότι θα συναντηθεί στις Βρυξέλλες με τον επικεφαλής των διαπραγματεύσεων της ΕΕ, Μισέλ Μπαρνιέ, συνοδευόμενη από την ευρωβουλευτή του κόμματος, Νταϊάν Ντόντς και από τους βουλευτές του Συντηρητικού κόμματος και ευρωσκεπτικιστές, Ίαν Ντάνκαν Σμιθ και Όουεν Πάτερσον.

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε ενόσω η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι αναμένει τις αποφάσεις των 27 ηγετών της ΕΕ για την παράταση στο Brexit, επαναλαμβάνει την αντίθεσή της στην πολιτική που ασκεί η πρωθυπουργός σε ότι αφορά την αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ.

«Παρά το ότι η πρωθυπουργός δέχθηκε προειδοποιήσεις για την αντίθεση στην συμφωνία της για την αποχώρηση, κινήθηκε αργά και προσπάθησε να αναγκάσει τους ανθρώπους σε ένα αδιέξοδο όπου η μόνη επιλογή είναι η στήριξη της συμφωνίας της. Είναι μία αδύναμη προσέγγιση που υπονομεύει τη δύναμη αυτού του μεγάλου έθνους, αλλά είναι επίσης ανόητη γιατί εγκλωβίζει το Η.Β. και δεσμεύει τις μελλοντικές γενιές με μία κακή συμφωνία. Οι δημοκρατικές αρχές μας καταστράφηκαν. Είναι εξοργιστικό ότι σχεδόν τρία χρόνια μετά το δημοψήφισμα για αποχώρηση από την ΕΕ είμαστε αντιμέτωπη με την πιθανότητα ευρωεκλογών στο Η.Β.» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης