Βρετανία: Ύστατη προσπάθεια της Μέι να «σώσει» τη συμφωνία αποχώρησης από την ΕΕ
Μια ημέρα πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή μεταβαίνει στο Στρασβούργο για να ξεπεραστεί το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ αναφέρει το Sky News
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στο Στρασβούργο, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστούν τα εμπόδια που υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις για το Brexit, μετέδωσε το Sky News επικαλούμενο αξιωματούχους του γραφείου της.
Η Μέι αναμένεται αύριο να θέσει την συμφωνία αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ που διαπραγματεύτηκε η ίδια, σε ψηφοφορία ενώπιον των μελών του βρετανικού κοινοβουλίου, μετά την απόρριψή της κατά πλειοψηφία, τον Ιανουάριο.
“Προφανώς, η πρωθυπουργός προσπαθεί να σώσει την αυριανή -καθοριστικής σημασίας- ψηφοφορία. Όπως αφήνει να εννοηθεί η κυβέρνηση, μία ήττα του μεγέθους, όπως αυτή που προηγήθηκε, θα είναι “αποφασιστικής σημασίας” για την Μέι,” έγραψε η Μπεθ Ρίγκμπι του Sky News στο Twitter.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!