Βρετανία: Έκρηξη με πολλούς τραυματίες στο Δυτικό Γιορκσάιρ

Βρετανία: Έκρηξη με πολλούς τραυματίες στο Δυτικό Γιορκσάιρ

Στην περιοχή Hick Lane του Batley λειτουργεί μουσουλμανικό τέμενος - Τρία άτομα πιο σοβαρά στο νοσοκομείο, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους - Υλικές ζημιές σε μεγάλη ακτίνα

yorkshire1
Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο του Δυτικού Γιορκσάιρ σημειώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, με συνέπεια πολλοί άνθρωποι να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στα πλησιέστερα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τη δήλωση του εκπροσώπου της αστυνομίας, παρά τον ικανό αριθμό τραυματιών, κανένας δεν κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Η μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Hick Lane του Batley, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα (ώρα Βρετανίας, εννιά ώρα Ελλάδος).

Από το ωστικό κύμα της έκρηξης έσπασαν τζάμια σε μεγάλη απόσταση. Από τους τραυματίες, οι τρεις ειναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για τη ζωή τους.

Κλείσιμο
yorkshire2
yorkshire3

Οι περισσότεροι από τους τραυματίες υπέστησαν εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για μία πολύ ισχυρή έκρηξη, καθώς «ταρακουνήθηκε το έδαφος και έσπασαν τα πάντα γύρω μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή και ιδιαίτερα στο σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη, φέρεται να λειτουργεί μουσουλμανικό τέμενος. Η Μητροπολιτική αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τη σύνδεση της έκρηξης με τη μουσουλμανική κοινότητα, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Δημοσιογραφικές αναφορές από την περιοχή, αναφέρθηκαν σε μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής.

york4
york5
york6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης