O Ζαν Κλοντ Γιούνκερ... «ξεμαλλιάζει» γυναίκα στη Σύνοδο των Βρυξελλών και γίνεται viral!

O Ζαν Κλοντ Γιούνκερ... «ξεμαλλιάζει» γυναίκα στη Σύνοδο των Βρυξελλών και γίνεται viral!

Ο πρόεδρος της Κομισιόν «τερμάτισε» το «φετίχ» του με τις τρίχες, λίγες ώρες μετά τον καυγά του με την Τερέζα Μέι

malli-giounker
Πρωταγωνιστής όχι ενός, αλλά δύο viral βίντεο ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη χθεσινή δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Μετά την αμήχανη σκηνή της «κατσάδας» που δέχθηκε από την Τερέζα Μέι, πριν από την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης, την οποία κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες και έκανε το γύρο του διαδικτύου, ο πρόεδρος της Κομισιόν τράβηξε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας το ίδιο κιόλας βράδυ.

Αιτία, η αλλόκοτη αλληλεπίδρασή του με την Περνίλα Σιόλιν, αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος πρωτοκόλλου της ΕΕ, που περιλάμβανε ένα... ξεμάλλιασμα ολκής, το οποίο προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Στην παράξενη πραγματικά σκηνή, ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίζεται να πλησιάζει χαμογελώντας την Σιόλιν, και να την χαιρετά με αρκετά εκκεντρικό τρόπο, βάζοντας τα χέρια του στα μαλλιά της και κουνώντας τα πέρα δώθε, προτού της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο. Ενώ η γυναίκα απομακρύνεται με εμφανή έκφραση απορίας (και προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της), ο Γιούνκερ συνεχίζει να χαιρετά και να ανταλλάζει φιλιά με άλλες γοητευτικές κυρίες, κάνοντας γκριμάτσες και αστεία.


Κλείσιμο
Ορισμένα διεθνή ΜΜΕ επισήμαναν ότι η παραπάνω ένδειξη τρυφερότητας δεν είναι κάτι πρωτοφανές για τον πρόεδρο της Κομισιόν, που τα τελευταία χρόνια έχει χαϊδέψει πολλά κεφάλια και έχει φιλήσει πολλές... φαλάκρες σε διεθνείς συνόδους.

juncker-expression


«Είναι επίδειξη δύναμης ή εγκάρδιο πείραγμα» το φετίχ του Γιούνκερ με τις τρίχες; Αυτό το ερώτημα θέτουν τα διεθνή ΜΜΕ και υπενθυμίζουν τις στιγμές που ο πρόεδρος της Κομισιόν δεν μπόρεσε να κρατηθεί μακριά απο τα κρανία των συνομιλητών του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης