Πούτιν: Ρωσία και Κίνα θα συνεχίσουν να εργάζονται για την διευθέτηση της κατάστασης στην Κορέα
Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι η Μόσχα και το Πεκίνο ελπίζουν ότι η επικείμενη διακορεατική συνάντηση κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στην Πιονγιάνγκ θα είναι αποτελεσματική
Η Ρωσία και η Κίνα θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για την διευθέτηση της κατάστασης στην Κορεατική χερσόνησο σύμφωνα με το ρωσο-κινεζικό σχέδιο, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μετά το τέλος των συνομιλιών που είχε με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.
«Θα συνεχίσουμε τις κοινές προσπάθειες για την πολιτική και διπλωματική διευθέτηση της κατάστασης στην Κορεατική Χερσόνησο με βάση τον ρωσο-κινεζικό ‘οδικό χάρτη’» δήλωσε ο Πούτιν.
Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι η Μόσχα και το Πεκίνο ελπίζουν ότι η επικείμενη διακορεατική συνάντηση κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στην Πιονγιάνγκ θα είναι αποτελεσματική. Προσέθεσε δε ότι οι δύο χώρες θεωρούν ότι σημαντικό στοιχείο της όλης διαδικασίας που αφορά την διευθέτηση της κατάστασης στην Κορεατική χερσόνησο, είναι φυσικά η εξομάλυνση των σχέσεων της Βόρειας Κορέας με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»