Βίντεo-σοκ: Η στιγμή της σύγκρουσης δύο αεροσκαφών στον αέρα - Νεκρός ο ένας πιλότος

Βίντεo-σοκ: Η στιγμή της σύγκρουσης δύο αεροσκαφών στον αέρα - Νεκρός ο ένας πιλότος

Ο δεύτερος πιλότος τραυματίστηκε βαρύτατα - Το δυστύχημα συνέβη κατά την προετοιμασία για επίδειξη με αεροσκάφη στη Ρουμανία

planes-romaina-1
Τραγική κατάληξη είχε σόου επίδειξης με αεροπλάνα στη Ρουμανία όταν δύο από τα αεροσκάφη που συμμετείχαν συγκρούστηκαν στον αέρα και στη συνέχεια καρφώθηκαν στο έδαφος με τον έναν από τους δύο πιλότους να χάνει τη ζωή τους και τον δεύτερο να τραυματίζεται βαρύτατα.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε τη στιγμή της σύγκροιυσης και της πτώσης των δύο αεροσκαφών κατά την προετοιμασία του σόου στο διεθνές αεροδρόμιο Σουτσεάβα.

Accidentul aviatic de la Suceava surprins de martori


Από τη σύγκρουση και την πτώση έχασε τη ζωή του ο 60χρονος πιλότος Κορνέλ Μαρινέσκου, ο οποίος, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν μέλος της ομάδας «Γεράκια της Ρουμανίας».

Όσο για τον δεύτερο πιλότο, ηλικίας 53 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο στο οποίο διεκομίσθη με ελικόπτερο.

Κλείσιμο
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες με τους ερευνητές που ανέλαβαν την υπόθεση να προσπαθούν να διευκρινίσουν αν υπήρξε κάποια μηχανική βλάβη στα αεροσκάφη ή αν υπήρξε κάποια ασυνεννοησία ανάμεσα στους δύο πιλότους.

Romania: One dead, one injured after planes collide mid-air in Suceava
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης