Τούρκος έριξε κεφαλιά στη γυναίκα του επειδή καθάριζε το σπίτι τους και κινδυνεύει με φυλάκιση ενός έτους

Τούρκος έριξε κεφαλιά στη γυναίκα του επειδή καθάριζε το σπίτι τους και κινδυνεύει με φυλάκιση ενός έτους

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα κεφάλια τους ακούμπησαν κατά λάθος όταν επιχείρησε να ξεφύγει από τη λαβή που του είχε κάνει

foto-turkey-noik
Το ενδεχόμενο να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για ένα έτος αντιμετωπίζει ένας 30χρονος Τούρκος μετά την κεφαλιά που έριξε στη γυναίκα του επειδή αυτή αποφάσισε να καθαρίσει το σπίτι τους λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάιο. Η 26χρονη Κούμπρα ενώ το ρολόι έδειχνε 2:30 τα ξημερώματα, άρχισε να μετακινεί τα έπιπλα του σπιτιού προκειμένου να καθαρίσει. Η κίνησή της αυτή πυροδότησε καβγά με τον 30χρονο Φατίχ ο οποίος τελικά έριξε κεφαλιά στη σύζυγό της ενώ την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει.

«Μου είπε ότι είμαι τρελή γιατί καθαρίζω κάθε μέρα το σπίτι μας. Πρώτα με απείλησε ότι θα μου λιώσει το κεφάλι στον τοίχο και μετά με χτύπησε στο κεφάλι» περιέγραψε το περιστατικό η 26χρονη, η οποία, πάντως, δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν θέλει να προχωρήσει η δίωξη σε βάρος του συζύγου της.

Από την πλευρά του ο 30χρονος υποστήριξε ότι «όταν αντέδρασα για το καθάρισμα σε μια τέτοια ώρα εκείνη άρχισε να μου φωνάζει και να μου λέει "κοίτα τη δουλειά σου". Την προειδοποίησα να μην φωνάζει γιατί ήταν περασμένη η ώρα αλλά αυτή μου έπιασε τα χέρια. Επειδή πόνεσα, τράβηξα τα χέρια μου και τότε τα κεφάλια μας ακούμπησαν κατά λάθος».

Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης