Βίντεο: Αθλητικογράφος δέχεται σεξουαλική παρενόχληση on camera ενώ καλύπτει το Μουντιάλ

Βίντεο: Αθλητικογράφος δέχεται σεξουαλική παρενόχληση on camera ενώ καλύπτει το Μουντιάλ

Ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλάνο ένας άνδρας ο οποίος τη φίλησε και της έπιασε το στήθος - Κατήγγειλε το περιστατικό στο Instagram

athlete
Ένα απρόοπτο αναστάτωσε μία αθλητικογράφο, η οποία δέχθηκε σε ξουαλική παρενόχληση on camera, ενώ μετέδιδε ρεπορτάζ σχετικά με το Μουντιάλ στη Ρωσία.

Το συμβάν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Κολομβιανή αθλητικογράφος Τζουλιέθ Γκονζάλες Θεράν, η οποία μετέδιδε ζωντανά για τη Deutsche Welle, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλάνο ένας άνδρας ο οποίος τη φίλησε και την θώπευσε το στήθος.

Εκείνη δεν σταμάτησε να δίνει το ρεπορτάζ της, ακόμα και όταν την άρπαζε ο άνδρας, ωστόσο κατήγγειλε το περιστατικό στην ανάρτησή της στο Instagram, λέγοντας πως «εκμεταλλεύτηκε το ότι ήμασταν “στον αέρα”»

«Δεν μας αξίζει αυτή η αντιμετώπιση. Είμαστε εξίσου επαγγελματίες...μοιράζομαι τη χαρά του ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει να προσδιορίσουμε τα όρια μεταξύ της οικειότητας και της παρενόχλησης», έγραψε στην ανάρτησή της.

¡RESPETO! No merecemos este trato. Somos igualmente valiosas y profesionales. Comparto la alegría del fútbol, pero debemos identificar los límites del afecto y el acoso.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julieth Therán (@juliethgonzaleztheran) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης