Ένα απρόοπτο αναστάτωσε μία αθλητικογράφο, η οποία δέχθηκε σε ξουαλική παρενόχληση on camera, ενώ μετέδιδε ρεπορτάζ σχετικά με το Μουντιάλ στη Ρωσία.
Το συμβάν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Κολομβιανή αθλητικογράφος Τζουλιέθ Γκονζάλες Θεράν, η οποία μετέδιδε ζωντανά για τη Deutsche Welle, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλάνο ένας άνδρας ο οποίος τη φίλησε και την θώπευσε το στήθος.
Εκείνη δεν σταμάτησε να δίνει το ρεπορτάζ της, ακόμα και όταν την άρπαζε ο άνδρας, ωστόσο κατήγγειλε το περιστατικό στην ανάρτησή της στο Instagram, λέγοντας πως «εκμεταλλεύτηκε το ότι ήμασταν “στον αέρα”»
«Δεν μας αξίζει αυτή η αντιμετώπιση. Είμαστε εξίσου επαγγελματίες...μοιράζομαι τη χαρά του ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει να προσδιορίσουμε τα όρια μεταξύ της οικειότητας και της παρενόχλησης», έγραψε στην ανάρτησή της.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.