Εθνικιστικό παραλήρημα Μπαχτσελί: Να μην ξεχνάνε οι Έλληνες τι πέρασαν οι παππούδες τους στο βυθό της θάλασσας

batxesli-new

Η θέληση να γίνει το Αιγαίο τάφος για τις ελπίδες των Ελλήνων είναι ζωντανή, δήλωσε ο εθνικιστής σύμμαχος του Ερντογάν

Σε νέες δηλώσεις κατά της Ελλάδας και της Κύπρου προέβη ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, από τη Σμύρνη.

Ο σύμμαχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις εκλογές της 24ης Ιουνίου και αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης σχολιάζοντας σε προεκλογική του ομιλία στη Σμύρνη τις αντιδράσεις που προέκυψαν σε Κύπρο κι Ελλάδα. για το προεκλογικό βιντεάκι της παράταξής του που δείχνει την Κύπρο ως τουρκική, ο Μπαχτελί απόρησε για την αντίδραση λέγοντας:

«Γιατί; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε;’. Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική πατρίδα των Τούρκων και θα παραμείνει τουρκική.».

Συνεχίζοντας, δε, το εθνικιστικό παραλήρημά του πρόσθεσε: «Η ελληνική κυβέρνηση που παίζει παιχνίδια με τα νησιά του Αιγαίου να γνωρίζει τα όριά της και να μην ξεχνάνε τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας. Δόξα τω θεώ ζει η θέληση η οποία θα κάνει το ίδιο, θα κάνει το Αιγαίο τάφο τις ελπίδες των Ελλήνων. Και θα συνεχίζει να ζει μέχρι τέλους».

ΣΧΟΛΙΑ (58)

welcome, be clean

Μπαχτσελί φίλε μου, έχεις καμιά σχέση με τον μπαταχτζή, εδώ στην Ελλάδα μένει και λέει είναι φαλαράκι σου. Ναι, κοίτα να δεις καλού κακού μάθε να κολυμπάς ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται γιατί είναι απρόβλεπτοι αυτοί οι Έλληνες. Και αν τυχόν έρθεις από την Ελλάδα να ξέρεις ότι σε αγαπάμε αλλά να είσαι πλυμένος. Στο λέω γιατί εκείνος ο παράξενος ο Κολοκοτρώνης γκρίνιαζε ότι δεν είσαστε πλυμένοι και άλλα τέτοια. Παράξενος άνθρωπος και επειδή κυκλοφορεί ανάμεσα μας κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ, πλυμένοι και με μια καθαρή αλλαξιά μαζί σας. Αντισυλιπτικά έχουμε εμείς, μην πάρετε. Αλλά και να γίνει κανένα ατύχημα έχουμε ζωολογικό κήπο να τα βάλουμε. Σας αγαπάμε και σας περιμένουμε για να γνωρίσετε τις χαρές της θάλασσας και όχι μόνο.

Ρε μογγόλε ψυχασθενή φασίστα ,

Το Μανιάκι, η Τριπολιτσά , τα Δερβενάκια , τα Ψαρά κ.α. σου λένε τίποτα ?? Για τον Κολοκοτρώνη έχεις ακουστά , μπάστ#ρδε παράφρονα ??? Αει σιχτίρ λοιπόν !

Γανυμήδης

Η εσωτερική και εξωτερική πολιτική της Τουρκίας, εκδηλώνεται μέσω της ομαδικής ψυχοπαθολογικής διαταραχής που ταυτίζεται με τον αυτισμό, με επαναλαμβανόμενη και στερεότυπη συμπεριφορά! Είναι μια ομαδική κοινωνική ανωμαλία που αντανακλά το ομαδικό ασυνείδητο του λαού! Ο Κοινωνικός αυτισμός εντάσσεται στην κατηγορία των ομαδικων αναπτυξιακών διαταραχών! Αυτές οι πολιτικές εξωτερικεύσεις των πολιτικών αντανακλούν τα σοβαρά ελλείμματα ανάπτυξης της κοινωνίας, για αυτό το λόγο ονομάζονται διάχυτες! Ο πολιτικός αυτισμός συνδέεται στενά με τον ψυχικό και σωματικό τραυματισμό των πολιτών στην παιδική ηλικία, για να εξυπηρετεί τα στερεότυπα των πολιτών και τα πολιτικά συμφέροντα της άρχουσας τάξης της Τουρκίας!

Βασίλης

Χα χα χα τι έχει ρε παιδιά η Μογγολία και προσπαθείτε να μειώσετε τους Τούρκους με αυτό το όνομα ?Μία χαρά κράτος είναι η Μογγολία και δεν χρωστάει σε κανένα ....,αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε ο λαός που χάνει λάδια .. Σλάβοι Αλβανοί Γερμανοί ουνοι Γότθοι Βούλγαροι άντε το καταλαβαίνω και τώρα μογγόλοι που είναι τόσο μακριά μας ...Κάτι δεν πάει καλά με την υγεία μας

Φούφουτος

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ καις απο βαλβολίνες και πάνω!!!

Γκαντεμοσκυλο

Εδώ στήν Ελλάδα ό ΣΥΡΙΖΑ καί οι αριστεροί περί αυτού προπαγανδίζουν ότι δέν έγινε ποτέ ή σφαγή τού ελληνισμού από τους Τούρκους αλλά πνίγηκαν μόνοι τους στήν θάλασσα προσπαθώντας να μάθουν κολύμπι !!!! Ποιόν νά πιστέψουμε τούς σφαγείς Τούρκους ή τούς αριστερούς γερμανογλυφτες....

Αντιτούρκος

Ο μογγολόγυφτος μπαχτσελί, ξέρει πολύ καλά ότι ο βυθός του Αιγαίου είναι γεμάτος από σκελετούς τουρκομογγόλων, τους οποίους έστειλε στον πάτο το γενναίο Ναυτικό μας, κατά το 1821 και το 1912! Τους πονάει τους μεμέτηδες το γεγονός ότι ενώ το Αιγαίο ήταν τουρκική λίμνη επί οθωμανικής χολέρας, σήμερα είναι κατά 90% ελεύθερο και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΓΓΟΛΕ !!

Το πιο αστείο

Είναι ότι εσείς ασχολήστε με το τι λέει ένας εθνικιστής τι διαφορά θα είχε αν έλεγε ο Κασιδιάρης για τους Τούρκους;

Πρόσεχε

Μη σκίσεις κανένα καλτσόν Τουρκόγυφτε

Ένας απέναντι

Στο βυθό της θάλασσας, στην κόψη ενός σπαθιού ή στην πορεία μιας σφαίρας βρέθηκαν πολλοί. Και Έλληνες και Τούρκοι και Αρμένιοι και Κύπριοι και πολλοί άλλοι λαοί και εθνότητες. Το θέμα είναι ο λόγος που καθένας από αυτούς επέλεξε ή όχι να βρεθεί εκεί και να αποφύγει ή όχι τον θάνατο. Όταν είσαι μονίμως από την μεριά του σφαγέα επειδή δεν μπορείς να κάνεις άλλο παρά να σφάζεις για να αποκτήσεις πατρίδα και να λεηλατείς για να αποκτήσεις πολιτισμό ασφαλώς δεν μπορείς να καταλάβεις την "ανοησία" μολών λαβέ που ξεστόμισε εκείνος ο τρελός Σπαρτιάτης. Το θέμα είναι αγαπητέ Τούρκε ότι ακόμα και σήμερα, την εποχή της απόλυτης Ελληνικής παρακμής υπάρχουν χιλιάδες που είναι έτοιμοι να το επαναλάβουν. Αν τολμάς έλα να τα πάρεις να είσαι έτοιμος όμως να κλάψεις. Να κλάψεις πολύ γιατί στην πορεία της σφαίρας θα βρεθούν πολλοί Τούρκοι πατριώτες σου. Και αυτοί σε αντίθεση με αυτούς που θα βρεθούν στην πορεία της σφαίρας επειδή έτσι διάλεξαν, θα βρεθούν εκεί επειδή το επέλεξε γι αυτούς ένας παράφρονας μεγαλομανής θεωρούμενος ηγέτης.

Άγγελος

"Μαρμαρωμένος Βασιλιάς και θα ξυπνώ απ' το μνήμα το μυστικό και το άβρετο που θα με κλιή, θα βγαίνω και τη χτιστή Χρυσόπορτα ξεχτίζοντας θα τρέχω και καλιφάδων νικητής και τσάρων κυνηγάρης πέρα στην Κόκκινη Μηλιά, θα παίρνω την ανάσα".

Μογγολος

Μα ποιος εισαι, ο....Μπαχτσελι?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DxC3KRwVAAAccC0

Ο αναπληρωτής προσωπάρχης της προέδρου της Βουλής αποκάλυψε ότι το ταξίδι της Πελόζι που ανέβαλε ο πρόεδρος Τραμπ είχε σκοπό την επίσκεψη της προέδρου της Βουλής στα αμερικανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν 

sP4PEpoi

Πήρε τη ρεβάνς για την ακύρωση της ομιλίας του - Ο αμερικανός πρόεδρος ενημέρωσε τον τρίτο τη τάξει πολιτειακό παράγοντα της χώρας, ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το στρατιωτικό αεροσκάφος λόγω του shutdown