Μπαχτσελί: Οι ανεύθυνοι Έλληνες πολιτικοί τρίζουν τα δόντια - Εμείς ξέρουμε να τα ξεριζώνουμε

Μπαχτσελί: Οι ανεύθυνοι Έλληνες πολιτικοί τρίζουν τα δόντια - Εμείς ξέρουμε να τα ξεριζώνουμε

«Αν έχει κρίση ο Καμμένος να μπει σε κλινική - Αν χρειαστεί μπορούμε να διώξουμε τους Ελληνες ξανά στη θάλασσα»

yK1
Νέες εμπρηστικές δηλώσεις έκανε σήμερα ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του. Θέτοντας στο στόχαστρό του τον Ελληνα υπουργό Αμυνας αλλά και γενικότερα τη χώρα μας και του Ελληνες πολιτικούς είπε χαρακτηριστικά: «Ξεχασε τις σημαίες που τους καταδιωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα. Αν το θέλουν θα επαναλαβουμε την ιστορία. Για εμας είναι παιχνιδάκι. Αν χρειαστεί μπορούμε να τους διώξουμε ξανά στη θάλασσα. Αυτή τη φορά είναι αδύνατον να γλιτώσουν διαφεύγοντας στην Αθήνα».

Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ειδικότερα για τον κ. Καμμένο ο κ. Μπαχτσελί είπε:  «Εχει επηρεαστει από την ελληνική μυθολογια, ζηλεύει τον Δία, θέλει να γίνει Ποσειδώνας. Αν έχει κρίση υστερίας, να μπει σε κλινική».

Και συνέχισε τις ακραίες δηλώσεις του: «Οι πρόγονοι των Ελλήνων πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα απένατι στους Τούρκους και έλαβαν απάντηση στο πεδίο μαχών. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από Ικόνιο. Οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Εμείς αν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε αυτά τα δόντια».

Μπαχτσελί:  Οι ανεύθυνοι Έλληνες πολιτικοί τρίζουν τα δόντια - Εμείς ξέρουμε να τα ξεριζώνουμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης