Διαμέλισε κοπέλα που γνώρισε στο Tinder γιατί του είπε ψέματα πως ήταν παρθένα

Διαμέλισε κοπέλα που γνώρισε στο Tinder γιατί του είπε ψέματα πως ήταν παρθένα

Ο Γκάρι Τσου μάλιστα είχε αναγκαστεί να γράψει στον λογαριασμό του στο facebook για τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα καθώς ο αδερφός της 27χρονης Γι-Μιν Χουάνγκ είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο αθλητής έχει σχέση με την εξαφάνιση της αδερφής του

Clipboard087-735x445
Ένα φρικτό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας, σοκάροντας την κοινή γνώμη στην Ταιβάν, καθώς ένας 28χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών δολοφόνησε και διαμέλισε μία κοπέλα που γνώρισε μέσω Tinder και η οποία πήγε στο σπίτι του.

Ο Γκάρι Τσου μάλιστα είχε αναγκαστεί να γράψει στον λογαριασμό του στο facebook για τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα καθώς ο αδερφός της 27χρονης Γι-Μιν Χουάνγκ είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο αθλητής έχει σχέση με την εξαφάνιση της αδερφής του.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν ακόμα πιο νοσηρή από όσο φανταζόταν ο αδερφός της κοπέλας μιας και ο Τσου τη δολοφόνησε, την έκοψε σε κομμάτια και την έθαψε σε 7 σακούλες. Ο ίδιος είχε γράψει στο Facebook ότι την είχε χωρίσει όταν αντιλήφθηκε ότι του είχε πει ψέματα για την παρθενιά της αλλά και ότι τον απατούσε με άλλον άνδρα.

Λίγες μέρες μετά από την ανεύρεση του διαμελισμένου πτώματος της Χουάνγκ, βρέθηκε και το απαγχονισμένο σώμα του Τσου. Όπως αναφέρει η Metro, η αστυνομία βρήκε και ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο χώρο που έλαβε χώρα η αυτοχειρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης