Το είπε και ο... Πούτιν: Γιατί οι Ρωσίδες ιερόδουλες είναι «από τις ομορφότερες του κόσμου»;

ling_mak1

Μια... ιστορική αναδρομή, με αφορμή το σχόλιο του Ρώσου προέδρου ότι η χώρα του «έχει ορισμένες από τις ομορφότερες πόρνες του κόσμου» - H KGB,  οι «εξαγωγές» και η... ταρίφα

Είναι γνωστές, παγκοσμίως για τα κάλλη τους... Η δημοτικότητα τους βρίσκεται στα ύψη σε πολλούς οίκους ανοχής ανα τον κόσμο, ενώ η «ταρίφα» τους είναι στις υψηλότερες.. Αν και στην ίδια τους τη χώρα, η πορνεία, είναι παράνομη αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και απούσα. Αν κάποιος έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις ή φιλίες, τότε μπορεί, εύκολα, να βρεθεί σε μία tochkas (πιάτσα με πόρνες) και να απολαύσει τις μοναδικές υπηρεσίες μιας Ρωσίδας ιερόδουλης.

Γνωρίζοντας πολύ καλά όλα τα παραπάνω, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να έπλεξε, πρόσφατα, το εγκώμιο των Ρωσίδων ιερόδουλων στον Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από υπομνήματα, στα οποία ο πρώην διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ κατέγραψε συζητήσεις που είχε πέρυσι με τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Έχουμε ορισμένες από τις ομορφότερες πόρνες του κόσμου», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ, σύμφωνα με το 15σέλιδο ντοκουμέντο, όπως μεταδίδουν το Associated Press και το CNN.

Η πορνεία στην Ρωσία

Η πορνεία στη Ρωσία είναι παράνομη. Η ποινή για συμμετοχή στην πορνεία κυμαίνεται από 1500 έως 2000 ρούβλια. Ωστόσο, η οργάνωση της πορνείας τιμωρείται με φυλάκιση... γι' αυτό η πορνεία παραμένει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στη Ρωσία.

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, στη Ρωσία, υπάρχουν, πλέον, πάνω από ένα εκατομμύριο πόρνες, ποσοστό μεγαλύτερο και από όλους τους γιατρούς, αγρότες και πυροσβέστες, μαζί(!).

prostitutes-russia


Ισορική αναδρομή

Από τα τέλη του 19ου αιώνα, η πορνεία είναι νόμιμη στη Ρωσική Αυτοκρατορία και οι πόρνες εκδίδονταν με ένα ειδικό «κίτρινο εισιτήριο». Στην πλειονότητα των πόλεων υπήρχαν πολυάριθμα πορνεία, που ποικίλαν ανάλογα με την κοινωνική και οικονομική τάξη που άνηκε κάποιος. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν πορνεία που προορίζονταν από την αριστοκρατία μέχρι την εργατική τάξη.

Από νομικής απόψεως, μόνο οι γυναίκες είχαν τη δυνατότητα να κατέχουν οίκους ανοχής. Ωστόσο, η παράνομη πορνεία, οδήγησε, αργότερα, οι περισσότεροι οίκοι ανοχής να διευθύνονται από άντρες.

Η πορνεία είναι παράνομη στη Ρωσία από την ίδρυση της Σοβιετικής Ένωσης. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των μετα-σοβιετικών χρόνων, αυτή η βιομηχανία γνώρισε σημαντική ανάπτυξη και άνθιση.

Πριν από το 1917, εκτιμάται ότι υπήρχαν περίπου 25.000 - 30.000 πόρνες στη Μόσχα.

Αξιοσημείωτο του γεγονότος αυτού είναι ότι το 1925, ιδρύθηκαν αρκετά κέντρα ιατρικής περίθαλψης προκειμένου να θεραπεύσουν τους αλκοολικούς και τις... πόρνες.

Μέχρι το 1929 υπήρχαν πέντε στη Μόσχα. Σύμφωνα με μυστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1920, σχεδόν το 60% των αστικών σοβιετικών ανδρών χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες των οίκων ανοχής.

Οι Ρωσίδες ιερόδουλες υπό την προστασία της KGB και της αστυνομίας

Από το 1920 και μετά, υπήρχε, επίσης, μια ξεχωριστή κατηγορία στις πόρνες, οι λεγόμενες «intergirls», οι οποίες εργαζόντουσαν σε ξενοδοχεία για τους τουρίστες και η πληρωμή τους γινόταν δεκτή μόνο σε ξένα νομίσματα.

Οι γυναίκες αυτές που εργάζονταν σε ξενοδοχεία και σε απλούς σταθμούς, είχαν συχνά, προστασία από την τοπική αστυνομία, ενώ αυτές που εργάζονταν σε πολυτελή ξενοδοχεία, βρισκόντουσαν υπό την προστασία της KGB.

Ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, η κυβέρνηση της πόλης της Μόσχας έκανε πολλές αξιοσημείωτες προσπάθειες για την εξάλειψη της πορνείας στη Ρωσία. Για το λόγο αυτό, οι πόρνες συχνά κουβαλούσαν μαζί τους εκατό ρούβλια με τα οποία να δωροδοκούσαν την αστυνομία.

Η τεράστια εξαγωγή ιερόδουλων από την Ρωσία

Εξαιτίας του γεγονότος ότι οι οι Ρωσίδες ιερόδουλες, ήταν πολυάριθμες (κυρίως λόγω φτώχειας)... άρχισαν σιγά - σιγά να αποκτούν τεράστια φήμη, παγκοσμίως, ενώ στα τέλη της δεκαετίες του'90, άρχισαν και οι πρώτες μαζικές εξαγωγές γυναικών.

Στο Τελ Αβίβ, μεταξύ 1996 και 2001, ο αριθμός των οίκων ανοχής αυξήθηκε από 30 σε 150 - κυρίως λόγω της εισροής Ρωσίδων ιερόδουλων στο Ισραήλ.

Το ρούβλι πέφτει... η «ταρίφα» των Ρωσίδων ιερόδουλων αυξάνεται

Αξιωσημείωτο της δημοτικότητας τον Ρωσίδων ιερόδουλων είναι το γεγονός ότι, το 2014 και ενώ η τιμή του ρουβλιού είχε πέσει κατακόρυφα, σ΄ ένα από τα πιο πολυσύχναστα ρωσικά λιμάνια, σ' αυτό του Μουρμάνσκ, οι πόρνες που «έκαναν πιάτσα εκεί» αντί να μειώσουν την ταρίφα τους, την αύξησαν έως και 40%, λόγω της υψηλής ζήτησή τους.

Οι ίδιες, απέδιδαν, τότε, την αύξηση στη συναλλαγματική ισοτιμία του ρωσικού εθνικού νομίσματος που βρισκόταν σε ελεύθερη πτώση και δήλωναν πως σε περίπτωση που δεν διορθωθεί η κατάσταση θα άρχιζαν να πληρώνονται μόνο σε δολάρια.

Ο αριθμός τους μεγάλος, η ζήτησή τους τεράστια και η δημοτικότητα τους αναμφισβήτητη... Όπως και να 'χει... οι Ρωσίδες ιερόδουλες είναι όντως «από τις ομορφότερες πόρνες του κόσμου» και γι' αυτό είναι και από τις πιο περιζήτητες.

ΣΧΟΛΙΑ (117)

Κατερίνα 22/04/2018, 23:42

...σε μεγάλο βαθμό πολύ πιο ωραίες από τις Ελληνίδες...μην γράφεις μόνο ότι σε συμφέρει..."..από τις Ελληνίδες.."...εκεί να πονάς...Καμμία Ρωσίδα δεν θα καθότανε να γράφει αυτά που γράφεις εσύ, γυναικάρες σε όλα. Μπαίνεις μόνο και μόνο για να πικάρεις, να δεις το σχόλιό σου και να μαζοχίζεσαι από τις απαντήσεις που παίρνεις. Οι Ρώσοι άντρες φσυσικά και με βάζουν κάτω εύκολα...στο ποτό..:)))

@Κατερίνα 22/04/2018, 23:46

Είσαι αμάμητη, ανύπαντρη (35+) και στριμένη...α και Ελληνίδα...δεν έχεις μπόμπιρα που έχω εγώ που είναι η ζωή μου όλη. Επιμένεις να πικάρεις γιατί είσαι ρηχή και σκεπτόμενη μόνο την εξωτερική ομορφιά. Κάτι που μας λέει η φύση εδώ και 300Κ χρόνια. Πήγαινε κατά fb μεριά, σίγουρα εκεί έχεις το κοινό σου...

Borat

My sister is the best whore in kazakhstan

Petros

Ειναι πολλοι και πολλες που τσακωνονται για την ηλικια.Δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα η εμφανιση εγω ειμαι 35 χρονων πολυ εμφανισιμος, ανεργος, αλλα βγαζω πολυ ευκολα κοπελα 20 χρονων.Οταν λεμε πολυ ευκολα εννοω καθε μηνα ακομα και εβδομαδα.Ηλικιακα δεν φαινομαι πανω απο 25 χρονων με πολυ ωραια χαρακτηριστικα προσωπου.Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες.Αν καποιος ανδρας ειναι 25 χρονων και ασχημος και ο αλλος 35 χρονων και ομορφος η γυναικα θα επιλεξει με βαση της εμφανισης.Ο Brad Pitt ειναι 50 χρονων θα ειχε ανετα ακομα και αφραγκος αν ηξερε να ντυθει και να μιλησει οποια 25 αρα η 30 αρα ηθελε.Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες που ειναι 40 - 45 χρονων θα εβρισκαν ανετα 20 αρη που θα τις ηθελε για σεξ ακομα και για σχεση.Φιλος μου τα εχει με γυναικα 10 χρονια μεγαλυτερη και αλλοι με μικροτερες.

Ερώτηση

Πες 10 συγκεκριμένα παραδείγματα ανωτερων ανδρών για να καταλάβουμε περίπου πως είναι αυτοί οι κορυφαίοι ανδρες(και αντίστοιχα τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους τις 20αρες θεες που τους δέσμευσαν ώστε αυτές τις γυναίκες να τις έχουμε για πρότυπο)!Εκτός αν δε ξέρεις.Αλλά τι?Δεν ισχύουν στη πράξη αυτα?Δε θα απαντήσεις ποτέ και θα κάνεις ότι δε το είδες γιατί απλά δε βρισκεις τετοιους...Αυτό τα λέει ολα

Νίκος

Γενικά να ξέρετε όλες οι ανατολικές ειναιπροκατειλημμένες,καχυποπτες, κουτοπόνηρες και καλοπροαίρετες με το μυαλό στο πως θα εκμεταλλευτούν επειδή τους εχει μείνει κουσούρι απο το κομμουνισμό ελάχιστες ειναι καλοπροαίρετες.

Καμμένος ακόυγεσαι εσύ.

Πόσα σου φάγανε οι ανατολικές ρε; Λέγε ρε και μη ντρέπεσαι.

Hanky- Panky

Η νοοτροπία των περισσότερων γυναικών σήμερα, κυρίως, εκφράζεται πλήρως από την ατάκα της διάσημης ηθοποιού Ζα-Ζα Γκαμπορ...** Το να πάρεις διαζύγιο από ένα άνδρα μόνο επειδή δεν είσαι πλεον ερωτευμένη , είναι τό ίδιο ανόητο από να τον παντρευτείς μονο επειδή είσαι ερωτευμένη μαζί του...**. Επίσης σε άλλη ατάκα της ομολογεί...** Το να έχω 20 εραστές σε ένα χρόνο είναι εύκολο , το δύσκολο είναι να έχω ένα εραστή για 20 χρόνια...**

Έχει σημασια

Το πουρό από μόνο του δε μπορεί να τις ρίξει!Μόνο πληρώνοντας και δίνοντας δώρα!Όσο μεγαλύτερος σε ηλικία είναι τόσο πιο πολλά υλικά αγαθα πρέπει να προσφέρει γιατί είναι και μεγαλύτερη η θυσία της γυναίκας που πάει μαζι του.Και ναι τον νοιάζει τον ανδρα να μπορεί να ρίξει γκομενες χωρίς να πληρώσει γιατί έχει εγωισμο και με όσες πληρωμενες και να πάει δεν παύει να νιώθει μειονεκτικα δίπλα σε ανδρες που οι γυναίκες γουστάρουν.Ειναι στην ανθρώπινη φύση να θελει να είναι κάποιος αρεστος και μάλιστα από το γυναίκες.Το ότι δε είναι τον συνθλιβει συναισθηματικα και έτσι γίνεται μισογυνης κομπλεξικος καλή ώρα κτλ!Και όσο και να το αρνηθεί αυτή είναι η αλήθεια.Ποιος δε θα ήθελε να αρέσει στις γυναίκες?Όσο μεγαλωνει λοιπόν έχοντας αντιληφθεί ότι αυτό είναι αδύνατο να συμβεί έτσι και αλλιώς λόγω ηλικίας πλεον προτιμά τουλάχιστον να δουλεύει και να βγάζει λεφτά μόνο για αυτό,για να ρίξει γυναίκα,αφού το έχει τεράστια ανάγκη

Flawed

Δυστυχώς όμως τό 32% των γάμων καταλήγει σε διαζύγιο στην Ελλάδα σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία. Μάλιστα οι περισσότεροι γάμοι είχαν ζωή πλέον των 10 ετών (55--60 % τών διαζυγίων). Προφανώς οι μεγάλοι έρωτες σέ μικρή ηλικία έχουν αμφίβολη διάρκεια..!! Αν είναι να περάσω τέτοια περιπέτεια , καλύτερα να πληρώνω ( γιά πληρωμένο σεξ ) καί περιμένω να βγω μία κατασταλαγμένη...

Τούλα

Ρε εσύ που λες για τις γυναίκες πουρεψεις και φαντασιωνεσαι ότι σε ποθουν ακόμα οι γυναίκες και ότι βάζεις κάτω τους νεοτερους?Οκ γώ μαζί σου αλλα και ο παππούς μου στα 92 το ίδιο πιστεύει...και οι υπόλοιποι γελάνε!Απλά μη τα λες παραεξω

Aris

Γεια σου ρε Τουλαρα φεμινιστρια χαχαχα

Κύπριος

Oυκρανές, φίλτατοι σχολιαστές. Ουκρανές. Είναι πολύ καλύτερες από τις Ρωσίδες. Εμείς εδώ στην Κύπρο το ξέρουμε πολύ καλά...

Αδιάβαστος

Εμένα μ'αρέσουν οι Καζακορωσίδες (έχουν το ανατολίτικο χαρακτήρα των Καζάκων αλλά την ομορφία των Ρωσίδων). Άκου που σου λέω!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

seismos_main3

Σεισμός στην Αλβανία: Δύο  σεισμικές δονήσεις 5,6 και 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ  - Ο σεισμός έγινε αισθητός  σε περιοχές της Ηπείρου, αλλά και στην πόλη των Ιωαννίνων - Στους 68 οι τραυματίες

74
cook-main

Το σχέδιο διάσωσης από ιδιώτες για τον πρώην τουριστικό κολοσσό ολοένα και απομακρύνεται - 200 εκατ. στερλίνες αναζήτησε χθες η Thomas Cook για να μην καταρρεύσει - Οι υπεύθυνοι επιμένουν πως «όλα ρέουν ομαλά» στις πτήσεις της εταιρείας - Χρέη σε Έλληνες ξενοδόχους

1
μεταναστες-1021x576

Αρμόδιος Ιταλός εισαγγελέας έκανε λόγο για «ταξίδια στη business class» καθώς είναι μικρής διάρκειας και γίνονται με ταχύπλοα σκάφη - Οι διακινητές εγκατέλειψαν τα δρομολόγια από τη Λιβύη - Αυξήθηκαν οι προσφυγικές ροές τον Σεπτέμβριο

2