Στρατιωτική εγκατάσταση απέναντι από τα Ίμια φτιάχνουν οι Τούρκοι!
Η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet στην ηλεκτρονική της έκδοση δημοσιεύει φωτογραφίες από την παραλία Gümüşlük, όπου διακρίνονται τα μηχανήματα να έχουν αρχίσει τις εργασίες
Στρατιωτική εγκατάσταση στο μικρό νησί Τσαβούς, κοντά στα Ίμια
κατασκευάζει η Τουρκία μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet στην ηλεκτρονική της έκδοση δημοσιεύει φωτογραφίες από την παραλία Gümüşlük, όπου διακρίνονται τα μηχανήματα να έχουν αρχίσει τις εργασίες.
Κλείσιμο
Ειδικότερα, όπως περιγράφει στις λεζάντες των φωτογραφιών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Cumhuriyet.com, στη νήσο Τσαβούς δημιουργείται στρατόπεδο, μετά το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε τουρκικό και ελληνικό σκάφος του Λιμενικού κοντά στις βραχονησίδες των Ιμίων στο Αιγαίο.
Μάλιστα, στην παραλία Gümüşlük του Μπόντρουμ ήδη έχουν αρχίσει εργασίες τα μηχανήματα εκσκαφής. Κατά τη διάρκεια των εργασιών ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής πραγματοποιεί περιπολία απέναντι από το Τσαβούς.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με το νέο επεισόδιο στα Ίμια ανέφερε: Οι Έλληνες δυστυχώς αιφνιδιάστηκαν για μία ακόμη φορά. Τα ελληνικά πλοία πάνε και έρχονται στα Ίμια. Εμείς από την αρχή είχαμε πει στους Έλληνες να μην κάνουν τέτοια πράγματα. Θα μας βάλουν σε… μπελάδες. Φυσικά, οι Δυνάμεις μας έκαναν το καθήκον τους και πάλι χθες το βράδυ».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους