Συρία: Νέοι βομβαρδισμοί με 18 άμαχους νεκρούς στην ανατολική Γούτα
Είναι η τέταρτη ημέρα εντατικών αεροπορικών επιδρομών των δυνάμεων του καθεστώτος εναντίον αυτής της περιοχής όπου κάπου 400.000 κάτοικοι πολιορκούνται από το 2013
Τουλάχιστον 18 άμαχοι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σήμερα σε νέες αεροπορικές επιδρομές του συριακού καθεστώς στην ανατολική Γούτα, έναν ανταρτοκρατούμενο θύλακα ανατολικά της Δαμασκού, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Είναι η τέταρτη ημέρα εντατικών αεροπορικών επιδρομών των δυνάμεων του καθεστώτος εναντίον αυτής της περιοχής όπου κάπου 400.000 κάτοικοι πολιορκούνται από το 2013.
Αυτές οι αεροπορικές επιδρομές ανεβάζουν στους 167 τον συνολικό αριθμό των αμάχων που σκοτώθηκαν κατά την πρωτοφανούς σφοδρότητας επίθεση.
Μόνο την Τρίτη (προχθές) ο απολογισμός έφθασε τους 80 νεκρούς, έναν από τους βαρύτερους εδώ και χρόνια, έναντι 31 θυμάτων τη Δευτέρα και 38 την Τετάρτη.
Κλείσιμο
Τουλάχιστον έξι κοινότητες επλήγησαν σήμερα μεταξύ των οποίων η Τζισρίν, όπου οκτώ άμαχοι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.