Τυφώνας «Ίρμα» στη Φλόριντα: Δραματική έκκληση... φύγετε μακριά από τη θάλασσα!

Τυφώνας «Ίρμα» στη Φλόριντα: Δραματική έκκληση... φύγετε μακριά από τη θάλασσα!

Αναμένουν πλημμύρες 4,5 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας - Επείγουσα προειδοποίηση για τους κατοίκους των περιοχών Naples και Marco Island - Υποβιβάστηκε σε επίπεδο 3 ο κυκλώνας

Έλληνας δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς: Ο τυφώνας πλησιάζει - Δύσκολη η κατάσταση
Δραματική έκκληση στους κατοίκους των παραλιακών περιοχών που έχουν παραμείνει στα σπίτια τους, αγνοώντας τις οδηγίες τόσο του κυβερνήτη της Φλόριντα, όσο και των αρμόδιων υπηρεσιών, απεύθυναν οι αμερικανικές αρχές, καθώς σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο της μετεωρολογικής υπηρεσίας, οι πλημμύρες αναμένεται να κεπεράσουν τα 4,5 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, καθώς ο τυφώνας Ίρμα μετατρέπει τα πάντα σε λίμνη στο πέρασμά του.

Η ανακοίνωση αφορά στην παρούσα φάση τις περιοχές Naples και Marco Island, αλλά θα ακολουθήσει δελτίο και για άλλα μέρη, καθώς το φαινόμενο προχωρά, διασχίζοντας τη χερσόνησο.

Κλείσιμο
Πρόκειται για πρωτοφανείς ποσότητες νερού, γεγονός που σημαίνει ότι οι αρχές θα βρεθούν αντιμέτωπες με καταστροφές και καταστάσεις που δεν έχουν διαχειριστεί στο παρελθόν.

Μοναδικό «φως» μέσα από την ασύλληπτη αυτή καταιγίδα, είναι η υποβάθμιση του τυφώνα από το επίπεδο 4, στο επίπεδο 3. Παρόλα αυτά, παραμένει πανίσχυρος και οι ποσότητες νερού που κουβαλά είναι εξωπραγματικές για τα δεδομένα που είχαν μέχρι σήμερα οι μετεωρολόγοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης