Κόρη προέδρου Κιργιστάν: Όταν θηλάζω τον γιο μου νιώθω ότι του δίνω το καλύτερο που μπορώ

Κόρη προέδρου Κιργιστάν: Όταν θηλάζω τον γιο μου νιώθω ότι του δίνω το καλύτερο που μπορώ

Η απάντηση της κόρης του προέδρου του Κιργιστάν στους επικριτές της για την φωτογραφία που ανέβασε τον Απρίλιο στο Instagram

Κόρη προέδρου Κιργιστάν: Όταν θηλάζω τον γιο μου νιώθω ότι του δίνω το καλύτερο που μπορώ
Όταν ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας, που ελαφρά ντυμένη, θηλάζει τον γιο της, δημιουργήθηκε σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Η 20χρονη Αλίγια Σαγκίεβα, κόρη του προέδρου του Κιργιστάν, Αταμπάγιεφ, θεωρήθηκε πως προσβάλλει τα συντηρητικά ήθη της χώρας της, στην οποία το 75% των πολιτών είναι μουσουλμάνοι με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στα social media, με γυμνή κοιλιά, όταν ήταν έγκυος και αργότερα, να θηλάζει τον νεογέννητο Ταγκίρ. 

Τον Απρίλιο η νεαρή μητέρα έγραψε κάτω από την φωτογραφία στην οποία θηλάζει τον γιο της: «Θα θηλάζω το παιδί μου όποτε και όπου αυτός το έχει ανάγκη».

Κλείσιμο


Όταν, όμως, μετά την ανάρτηση της επίμαχης φωτογραφίας, η Αλίγια Σαγκίεβα δέχτηκε επίθεση για «ανήθικη συμπεριφορά
» η κόρη του προέδρου του Κιργιστάν κατέβασε την φωτογραφία από το Instagram. Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο BBC, δήλωσε ότι η κουλτούρα για την σεξουαλικότητα του γυναικείου σώματος είναι η αιτία του σάλου που δημιουργήθηκε και όχι η φωτογραφία

«Αυτό το σώμα που μου δόθηκε δεν είναι χυδαίο, είναι λειτουργικό. Σκοπός του είναι να εκπληρώνει τις φυσιολογικές ανάγκες του παιδιού μου και όχι να αντιμετωπίζεται ως αντικείμενο του σεξ. Όταν θηλάζω το παιδί μου αισθάνομαι πως του δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Το να φροντίζω για το μωρό μου και τις ανάγκες του είναι πιο σημαντικό για μένα από αυτά που λέει ο κόσμος (για μένα), δήλωσε στην συνέντευξή της η κόρη του Κιργίζιου προέδρου.



Ο πρόεδρος του Κιργιστάν, Αλμαζμπέκ Αταμπάγεφ και η σύζυγός του Ραΐσα, αποδοκίμασαν την ενέργεια της κόρης τους, όπως η ίδια η 20χρονη αποκάλυψε στην συνέντευξή της. «Η μαμά μου έλαβε μηνύματα από "φίλους" της για εμένα», ανέφερε η Αλίγια, η οποία είναι παντρεμένη με Ρώσο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης