Σάλος με την «Μις Νότια Αφρική» - Φόρεσε γάντια για να ταΐσει παιδιά,φορείς του AIDS

Σάλος με την «Μις Νότια Αφρική» - Φόρεσε γάντια για να ταΐσει παιδιά,φορείς του AIDS

Το μοντέλο Ντέιμι Λι Νελ Πίτερς έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι σε κατηγορίες για ρατσισμό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, στο κέντρο στο Γιοχάνεσμπουργκ φόρεσε γάντια για λόγους υγιεινής

Σάλος με την «Μις Νότια Αφρική» - Φόρεσε γάντια για να ταΐσει παιδιά,φορείς του AIDS
Tα γάντια με τα οποία εμφανίστηκε η Μις Νότιος Αφρική σε ορφανοτροφείο του Γιοχάνεσμπουργκ κατά τη συνάντησή της με παιδιά,φορείς του AIDS,προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και ρατσιστικό παραλήρημα στα social media. 
   

Το μοντέλο Ντέιμι Λι Νελ Πίτερς έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι σε κατηγορίες για ρατσισμό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, στο κέντρο στο Γιοχάνεσμπουργκ φόρεσε γάντια για λόγους υγιεινής σερβίροντας γεύματα στα πλαίσια φιλανθρωπικής οργάνωσης. 

Κλείσιμο

     

Η 22χρονη "βασίλισσα της ομορφιάς" επεσήμανε ότι φορούσε γάντια μίας χρήσης για λόγους υγιεινής καθώς είχε να κάνει με φαγητό, αλλά το Twitter είχε ήδη εξαπολύσει εκστρατεία εναντίον της με πολλούς να της προσάπτουν ότι είναι ρατσίστρια ή πως φοβάται να αγγίξει τα παιδιά λόγω της ασθένειας. 
 
Το hashtag #MissSAChallenge έγινε viral και εκατοντάδες Νοτιοαφρικανοί δημοσίευσαν φωτογραφίες για να χλευάσουν και να επικρίνουν την εστεμμένη και κάποιοι για να την υπερασπιστούν.                            

Από την πλευρά του, το κοινοτικό κέντρο που φιλοξενεί τα ορφανά παιδιά χαρακτήρισε την επίθεση γελοία και έσπευσε να υπερασπιστεί την Νελ Πίτερς τονίζοντας πως όλοι φορούν γάντια για λόγους υγιεινής κατά την προετοιμασία των γευμάτων. 
   

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, το 22χρονο μοντέλο δηλώνει χαρακτηριστικά:"Μοιράζαμε φαγητό σε μικρά παιδιά και αυτή ήταν η μόνη αιτία που φορούσαμε γάντια".

Η Πίτερς εξέφρασε επίσης τη λύπη της για το ότι οι προθέσεις της παρεξηγήθηκαν ή που κάποιοι είδαν φυλετικές διακρίσεις πίσω από τα γάντια της.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης