Τον αέρα της χλιδής φέρνει η Μελάνια στον Λευκό Οίκο - Οι ακριβές αλλαγές που θα κάνει

Τον αέρα της χλιδής φέρνει η Μελάνια στον Λευκό Οίκο - Οι ακριβές αλλαγές που θα κάνει

Το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει για όλες αυτές τις αλλαγές, διερωτώνται τα αμερικανικά ΜΜΕ - Η Μελάνια βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με διακοσμητή εσωτερικού χώρου

Τον αέρα της χλιδής φέρνει η Μελάνια στον Λευκό Οίκο - Οι ακριβές αλλαγές που θα κάνει
Τον αέρα της χλιδής θέλει να φέρει στην Ουάσινγκτον η «Πρώτη Κυρία» στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η τρίτη σύζυγος του αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Μελάνια, έχει αναθέσει σε διακοσμητή εσωτερικού χώρου την δύσκολη δουλειά: να κάνει τον Λευκό Οίκο σχεδόν όπως τον Πύργο Τραμπ.  
     
Κλείσιμο
Το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει για όλες αυτές τις αλλαγές, διερωτώνται τα αμερικανικά ΜΜΕ. 
     
Δεν αποτελεί έκπληξη πάντως το γεγονός ότι, η Πρώτη Κυρία θα κάνει κάποιες αλλαγές σε διάφορους χώρους, για παράδειγμα στα υπνοδωμάτια και γενικότερα στους χώρους του Λευκού Οίκου που θα κινείται κυρίως η οικογένεια. 
 
Το γούστο της Μελάνια θα αποτυπωθεί σε κάποιους χώρους του Λευκού Οίκου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με την ίδια να μετακομίζει εκεί μάλλον τον Ιούνιο, καθώς τότε τελειώνει την φετινή σχολική χρονιά ο γιος τους, Μπαρόν. 
   
Η Μελάνια βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με διακοσμητή εσωτερικού χώρου, ο οποίος θα κάνει τις αλλαγές σε συνεννόηση πάντα με τον επιμελητή του Λευκού Οίκου. 
     
Οι όποιες αλλαγές θα πρέπει να λάβουν τις ευλογίες του υπεύθυνου επιμελητή του Λευκού Οίκου, Γκάρυ Ουόλτερς.

Πάντως, οι χρυσές κουρτίνες που αντικατέστησαν τις σκούρες βυσσινί στο Οβάλ Γραφείο ήταν ιδέα του Τραμπ με τη Μελάνια να ετοιμάζει κι άλλες πολυτελείς αλλαγές στον Λευκό Οίκο.

Η Πρώτη Κυρία πάντως μαζί με τον δεκάχρονο γιο τους , έχουν επιστρέψει στη Νέα Υόρκη , και πιο  συγκεκριμένα στον Πύργο του Τραμπ,  Trump Tower.

 Το προεδρικό ζεύγος είχε χτες την 12η επέτειο γάμου, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν γιόρτασε κάποιου οικογενειακά ή τι δώρο έκανε ο Τραμπ στην σύζυγό του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης