Μια ομάδα Ιταλών τουριστών συμπεριλαμβάνεται στους διασωθέντες της τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη, όπως μετέδωσε πριν από λίγο τοπική τηλεόραση της πόλης Μόντενα, κοντά στην Μπολόνια.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για νέους τουρίστες οι οποίοι είχαν μεταβεί στην Τουρκία για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.
Κατάγονται από τις πόλεις Μόντενα, Μπρέσια και Παλέρμο και δεν έχουν ακόμη επιστρέψει στην Ιταλία.
Κλείσιμο
Όπως πρόσθεσε η δημόσια τηλεόραση της Rai, κατάφεραν να σωθούν, διότι κρύφτηκαν αμέσως κάτω από τα τραπέζια, μόλις ο δράστης άρχισε να πυροβολεί και έφτασαν σιγά σιγά, μέχρι την έξοδο του μαγαζιού.
Οι Ιταλοί αυτοί τουρίστες δεν φέρουν τραύματα, αλλά μόνον λίγες αμυχές.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.