Μπίλι Μπους: Να γιατί δεν είπα στον Τραμπ να το «βουλώσει» όταν μου έλεγε για τα... πιασίματα

Μπίλι Μπους: Να γιατί δεν είπα στον Τραμπ να το «βουλώσει» όταν μου έλεγε για τα... πιασίματα

«Θα είχα απολυθεί την επόμενη κιόλας μέρα», λέει ο παρουσιαστής

Μπίλι Μπους: Να γιατί δεν είπα στον Τραμπ να το «βουλώσει» όταν μου έλεγε για τα... πιασίματα
Στις σφοδρές επικρίσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα, μετά από τη διαρροή στη δημοσιότητα του σεξιστικού διαλόγου που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ
το 2005 και τον επακόλουθο σάλο που προκλήθηκε στα διεθνή ΜΜΕ, απάντησε σήμερα μέσω του δικηγόρου του ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Μπίλι Μπους.

Κλείσιμο
Ο δικηγόρος του Μπους, Μάρσαλ Γκρόσμαν δήλωσε στον Hollywood Reporter ότι παρόλο που ο πελάτης του είχε ενοχληθεί έντονα από τα σχόλια του Τραμπ για τις γυναίκες και το πώς μπορεί να τις «πιάνει» από όπου θέλει επειδή είναι διάσημος, δεν μπορούσε να δείξει τη δυσαρέσκειά του γιατί φοβόταν την απόλυση.



 
Ειδικότερα, όπως είπε ο Γκρόσμαν, εάν ο πελάτης του (που τότε εργαζόταν για το «Access Hollywood» του NBC) δυσαρεστούσε τον Τραμπ, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στο πιο επιτυχημένο ριάλιτι του καναλιού, την επόμενη μέρα κιόλας θα έμενε χωρίς δουλειά.

«Εάν ο Μπίλι παρέμενε παθητικός ή έλεγε στον Τραμπ να το βουλώσει, θα απολυόταν την επόμενη ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκρόσμαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπους (μέλος της γνωστής πολιτικής οικογένειας των ΗΠΑ) παύθηκε από τη θέση του συμπαρουσιαστή της εκπομπής Today την περασμένη εβδομάδα, μετά τη δημοσιοποίηση της περίφημης ηχογράφησης που ο ίδιος ακούγεται να «χαζογελά» ακούγοντας τα προσβλητικά για τις γυναίκες σχόλια του Τραμπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης