Αυστρία: Αστυνομικός του έκοψε κλήση 70 ευρώ για ένα... ρέψιμο

Αυστρία: Αστυνομικός του έκοψε κλήση 70 ευρώ για ένα... ρέψιμο

«Παραβίασε τη δημοσία αιδώ με ένα ηχηρό ρέψιμο δίπλα σε αστυνομικό» αναφέρεται στην κλήση που κόπηκε σε βάρος του Έντιν Μέχιτς

Αυστρία: Αστυνομικός του έκοψε κλήση 70 ευρώ για ένα... ρέψιμο
Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Βιέννη πριν από λίγες ημέρες με πρωταγωνιστή έναν άνδρα και ένα... ρέψιμο.

Όλα σύμφωνα με τον Έντι Μέχιτς, όπως είναι το όνομα του πρωταγωνιστή της ιστορίας, συνέβησαν όταν βρισκόταν κοντά στο διάσημο πάρκο Πράτ της αυστριακής πρωτεύουσας.

«Είχα μόλις κάνει ένα ρέψιμο αφού έφαγα ένα κεμπάπ με πολύ κρεμμύδι όταν ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι να με χτυπάει στον ώμο. Τι είχα κάνει; Ένας αστυνομικός άρχισε να μου φωνάζει ότι είχα προσβάλει τη δημοσία αιδώ. Ακολούθησε μια μεγάλη συζήτηση με εμένα να του λέω ότι ασχολείται μαζί μου αντί να κυνηγά εγκληματίες που διακινούν πραγματικά ναρκωτικά» περιέγραψε την διαμάχη ο Μέχιτς.

Κλείσιμο
Τελικά όμως ό,τι κι αν είπε στον αστυνομικό δεν κατάφερε να τον πείσει με αποτέλεσμα αυτός να του επιβάλει πρόστιμο ύψους 70 ευρώ.

Για του λόγου το αληθές ο Μέχιτς ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία της κλήσης στην οποία αναφέρεται ότι «παραβίασε τη δημοσία αιδώ με ένα ηχηρό ρέψιμο δίπλα σε αστυνομικό».

Η επίμαχη κλήση



Η υπόθεση, πάντως, έχει προκαλέσει αντιδράσεις με 118 ανθρώπους να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μέσω διαδικτύου για μια παράσταση ηχηρού ρεψίματος το επόμενο Σάββατο στο σημείο όπου συνέβη η περιπέτεια του Μέχιτς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης