Στη δημοσιότητα το βίντεο του «αμετανόητου» Τζοχάρ Τσαρνάεφ από το κελί του

Στη δημοσιότητα το βίντεο του «αμετανόητου» Τζοχάρ Τσαρνάεφ από το κελί του

Θέλοντας να περιορίσουν τον αρνητικό αντίκτυπο της απρεπούς χειρονομίας, οι συνήγοροι του Τσαρνάεφ δημοσίευσαν ολόκληρο το βίντεο από το οποίο λήφθηκε η φωτογραφία. 

Στη δημοσιότητα το βίντεο του «αμετανόητου» Τζοχάρ Τσαρνάεφ από το κελί του
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δημοσίευσε πρόσφατα μία φωτογραφία που παρουσιάστηκε από τον Εισαγγελέα κατά τη νομική διαδικασία για τον καθορισμό της ποινής του Τζοχάρ Τσαρνάεφ.

Στη φωτογραφία, ο 21χρονος Τσετσένος που στις 8 Απριλίου κρίθηκε ένοχος για τις φονικές βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, εμφανίζεται να κάνει μία απρεπή χειρονομία στην κάμερα του κελιού του.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η συγκεκριμένη κίνηση του Τσαρνάεφ επιβεβαιώνει ότι παραμένει αμετανόητος και γι' αυτό πρέπει να του επιβληθεί η μεγίστη των ποινών, δηλαδή να καταδικαστεί σε θάνατο.

Κλείσιμο
Θέλοντας να περιορίσουν τον αρνητικό αντίκτυπο της συγκεκριμένης κίνησης, οι συνήγοροι του Τσαρνάεφ δημοσίευσαν ολόκληρο το βίντεο από το οποίο λήφθηκε η φωτογραφία. Εκεί, ο νεαρός φαίνεται να κάνει μία σειρά άσκοπων κινήσεων, όπως να φτιάχνει τα μαλλιά του και να κάνει προκλητικές χειρονομίες στην κάμερα.

Στις 15 Απριλίου 2013, ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ και ο αδερφός του Ταμερλάν τοποθέτησαν βόμβες στη γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης, σκοτώνοντας 3 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 183.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης