Παρέμβαση Κάμερον υπέρ του Τζέρεμι Κλάρκσον: Ελπίζω να λυθεί η παρεξήγηση

Παρέμβαση Κάμερον υπέρ του Τζέρεμι Κλάρκσον: Ελπίζω να λυθεί η παρεξήγηση

«Ο Πρωθυπουργός έχει πολλές ευθύνες αλλά δυστυχώς ανάμεσά τους δεν περιλαμβάνεται και η διασφάλιση του μέλλοντος του Top Gear» 

Παρέμβαση Κάμερον υπέρ του Τζέρεμι Κλάρκσον: Ελπίζω να λυθεί η παρεξήγηση
Μέχρι και στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, στην πρωθυπουργική, δηλαδή, κατοικία, έφτασε το θέμα της αποπομπής του Τζέρεμι Κλάρκσον από την παρουσίαση της δημοφιλούς εκπομπής Top Gear.

Ο ιδιόρρυθμος παρουσιαστής είναι επί χρόνια φίλος του Ντέιβιντ Κάμερον ο οποίος σε δηλώσεις του την Τετάρτη τον αποκάλεσε «μεγάλο ταλέντο» εκφράζοντας την ελπίδα η παρεξήγηση να λυθεί γρήγορα ώστε, όπως είπε, τα παιδιά του να μην μείνουν «στεναχωρημένα».

«Δεν ξέρω τι πραγματικά συνέβη. Είναι φίλος και υποστηρικτής μου, είναι ένα τεράστιο ταλέντο» δήλωσε στο BBC ο βρετανός πρωθυπουργός.

Κλείσιμο
Μιλώντας για την υπόθεση αυτή καθ' αυτή ο Κάμερον είπε ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη. «Κάθε οργανισμός πρέπει να μπορεί ελεύθερα να χρησιμοποιεί το ταλέντο των στελεχών του και να δίνει κατευθυντήριες γραμμές, οπότε δεν θα ήθελα να ανακατευτώ με τη λειτουργία του BBC» συμπλήρωσε.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ελπίζω η κατάσταση να λυθεί γιατί το Top Gear είναι ένα σπουδαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα και ο Τζέρεμι είναι ένα μεγάλο ταλέντο που διασκεδάζει τόσο κόσμο, όπως τα παιδιά μου που θα σπαράξουν αν το Top Gear σταματήσει να μεταδίδεται» σχολίασε ο Βρετανός πρωθυπουργός αναφερόμενος στο γεγονός ότι μέχρι νεωτέρας έχει ανασταλεί η μετάδοση της δημοφιλούς εκπομπής αυτοκινήτου.

«Ο Πρωθυπουργός έχει πολλές ευθύνες αλλά δυστυχώς ανάμεσά τους δεν περιλαμβάνεται και η διασφάλιση του μέλλοντος του Top Gear» κατέληξε ο Κάμερον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης