Κανίβαλος έτρωγε 22χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Κανίβαλος έτρωγε 22χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Ένας 34χρονος άντρας, που μόλις είχε αποφυλακιστεί, δολοφόνησε 22χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου και άρχισε να την... τρώει

Κανίβαλος έτρωγε 22χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου
Ο 34χρονος Matthew Williams από τη δυτική Ουαλία είχε αποφυλακιστεί πριν λίγες ημέρες και διέμενε προσωρινά σε ξενοδοχείο, στην περιοχή Blackwood, που διαθέτει η τοπική κοινότητα στους πρόσφατα αποφυλακισθέντες. Ο άντρας γνώρισε 22χρονη γυναίκα την οποία κάλεσε για ένα ποτό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.



Κλείσιμο
Το προσωπικό του ξενοδοχείου αντιλήφθηκε ότι κάτι παράξενο συμβαίνει, όταν ο «Hannibal Lecter» αρνιόταν επίμονα να τους επιτρέψει την είσοδο στο δωμάτιό του και κάλεσαν την ασφάλεια του ξενοδοχείου. Οταν οι άντρες ασφαλείας του καταλύματος μπήκαν μέσα στο δωμάτιο αντίκρισαν ένα αποκρουστικό και τραγικό θέαμα. Ο 34χρονος, που είχε αρχικά δολοφονήσει τη νεαρή γυναίκα, έτρωγε τον βολβό του ματιού της και το μισό της πρόσωπο...

Στο ξενοδοχείο κατέφθασαν αστυνομικοί, οι οποίοι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν taser (όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης), για να αντιμετωπίσουν τον σύγχρονο κανίβαλο. Ο άντρας συνελήφθη, αλλά λίγο αργότερα πέθανε, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού του ασθενοφόρου, που είχε κληθεί στο σημείο, για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Για την χρήση του taser η Ανεξάρτητη Αρχή Παραπόνων της αστυνομίας (IPCC), διεξάγει έρευνα.

Μια γυναίκα που κατοικεί δίπλα στο ξενοδοχείο όπου έγινε το περιστατικό δήλωσε στον Τύπο: «Ο άντρας αφαίρεσε τον βολβό από το μάτι της κοπέλας και τον έτρωγε, ενώ είχε φάει και το μισό της πρόσωπο. Είχε μόλις αποφυλακιστεί και έκανε χρήση ναρκωτικών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης