Ιταλία: Η «μούσα» του Μπερλουσκόνι με μπικίνι

Ιταλία: Η «μούσα» του Μπερλουσκόνι με μπικίνι

Μετά το τόπλες της υπουργού Παιδείας και τα μπικίνι της πρώτης κυρίας της Ιταλίας και της υπουργού Μεταρρυθμίσεων, η γερουσιαστής Μαρία Ροζάρια Ρόσι μαγνητίζει τα βλέμματα

Ιταλία: Η «μούσα» του Μπερλουσκόνι με μπικίνι
 

Μετά τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις των εκπροσώπων της ιταλικής κεντροαριστεράς, η μπερλουσκονική δεξιά περνάει στην αντεπίθεση…

Ύστερα από το τόπλες της υπουργού Παιδείας της κυβέρνησης Ρέντζι, Στεφάνια Τζανίνι, και μετά τα μπικίνι της πρώτης κυρίας της Ιταλίας, Ανιέζε Ρέντζι, αλλά και της υπουργού Μεταρρυθμίσεων, Μαρία Έλενα Μπόσκι, εκπρόσωπος της Φόρτζα Ιτάλια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.


Κλείσιμο

Έτσι, η γερουσιαστής Μαρία Ροζάρια Ρόσι, του κόμματος του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, ικανοποίησε το κοινό της όταν απαθανατίστηκε στην παραλία να απολαμβάνει το μπάνιο της.

Η Ρόσι συνηθίζει να επιλέγει αυστηρά σύνολα και ταγέρ που δεν αποκαλύπτουν τις καμπύλες της, καθώς στην αρχή της πολιτικής πορείας είχε εισπράξει δεκάδες σχολίων για τα προσόντα της.


Βέβαια, οι συνάδελφοί της δε σχολίαζαν μόνο τις αναλογίες της, αλλά και τις συμμετοχές της στα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα του πρώην Καβαλιέρε, του οποίου θεωρείτο η «μούσα».

Οι λήψεις της φιλοξενήθηκαν από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Chi του εκδοτικού οίκου ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι, ενώ σε βίντεο που κυκλοφόρησε σε ιταλικές ιστοσελίδες καταγράφεται η… προσπάθεια της Ρόσι να αποσπάσει από τα χέρια στενού φίλου του Μπερλουσκόνι το κινητό τηλέφωνό του στο οποίο εξετάζει τις φωτογραφίες θαυμάζοντας το καλλίγραμμο κορμί της.


 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης