Ολάντ: Φεύγει διακοπές με την Ζουλί Γκαγιέ... στα πεθερικά!

Ολάντ: Φεύγει διακοπές με την Ζουλί Γκαγιέ... στα πεθερικά!

Μετά το παλάτι των Βερσαλλιών που θα είναι ο πρώτος σταθμός των διακοπών του Γάλλου προέδρου, αναμένεται να επισκεφθεί τον μεσαιωνικό πύργο της οικογένειας της ερωμένης του στη Νότια Γαλλία

Ολάντ: Φεύγει διακοπές με την Ζουλί Γκαγιέ... στα πεθερικά!
Βαλίτσα για τις καλοκαιρινές του διακοπές... ετοιμάζει ο Φρανσουά Ολάντ,ο οποίος για δέκα ημέρες θα ξεκουραστεί έχοντας στο πλευρό του την κρυφή του αγάπη, Ζουλί Γκαγιέ.

Σήμερα, ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς προήδρευσε του τελευταίου υπουργικού συμβούλιο στο Παρίσι και ευχήθηκε καλές διακοπές σε όλους. Ο Ολάντ, σύμφωνα με το περιοδικό "Closer", βάζει πλώρη για την μαγευτική προεδρική κατοικία στις Βερσαλλίες, εκεί όπου η Βαλερί Τριεβελέρ βρήκε καταφύγιο για να αναρρώσει αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε μετά την αποκάλυψη της "ανάρμοστης" σχέσης του Γάλλου προέδρου με την 42χρονη ηθοποιό. Όπως αναφέρει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, ο σοσιαλιστής πρόεδρος θα αναχωρήσει αρχικά για την προεδρική κατοικία "La Lanterne" στις Βερσαλλίες και, εν συνεχεία θα επισκεφθεί τα... πεθερικά στο μεσαιωνικό πύργο που διαθέτουν στα νότια της χώρας.   

Στις Βερσαλλίες, ο Ολάντ θα υποδεχτεί τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας,Ζακ Σιράκ, κι εν συνεχεία, θα έχει όλο το χρόνο για να απολαύσει την συντροφιά της 42χρονης Γκαγιέ.

Το ζευγάρι αναμένεται να επισκεφθεί και τον μεσαιωνικό πύργο που έχει αγοράσει η οικογένεια της Γαλλίδας ηθοποιού. Πρόκειται για τον πύργο "Château de Cadreils" που αγόρασαν οι γονείς της Γκαγιέ το 2005. Έχει χτιστεί στα τέλη του 17ου αιώνα και οι γονείς της ηθοποιού το αγόρασαν από αγρότες της περιοχής και στη συνέχεια τον ανακαίνισαν. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της κοινότητας πρόκειται για πολύ ήσυχους ανθρώπους. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, πέρυσι το καλοκαίρι όταν τον περασμένο Αύγουστο, το "ροτβάιλερ των Ηλυσίων", Βαλερί Τριερβελέρ είχε επισκεφθεί την Ελλάδα, ο Ολάντ άδραξε την ευκαιρία για να επισκεφθεί τον μεσαιωνικό πύργο και να γνωρίσει από κοντά τους γονείς της Γκαγιέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης