Είναι και πάλι έγκυος η Κέιτ Μίντλετον;

Είναι και πάλι έγκυος η Κέιτ Μίντλετον;

Το παλάτι δεν επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν την Δούκισσα του Κέμπριτζ να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Είναι και πάλι έγκυος η Κέιτ Μίντλετον;
Σε λιγότερο από μία εβδομάδα ο Πρίγκιπας Γεώργιος θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, και οι πράκτορες στοιχημάτων ανέστειλαν τα πονταρίσματα για την φημολογούμενη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον, ύστερα από... βροχή στοιχημάτων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Τα στοιχήματα, στην εταιρεία Coral, έγιναν διαδικτυακά και με πολύ γρήγορη αλληλοδιαδοχή», είπε εκπρόσωπος της εταιρείας στοιχημάτων κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Κλείσιμο


Ωστόσο πριν από την ασυνήθιστη δραστηριότητα η Coral πρόσφερε αποδόσεις 10 προς 1 σε ενδεχόμενη ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Κέιτ μέσα στον Ιούλιο.

«Και ενώ τα πρώτα γενέθλια του πρίγκιπα Γεώργιου πλησιάζουν τα τελευταία στοιχήματα δείχνουν έντονα πως πρόκειται να αποκτήσει μία αδελφή ή έναν αδελφό», σχολίασε ο Nicola McGeady συμπληρώνοντας: «Στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι διπλή η γιορτή στο παλάτι την ερχόμενη Τρίτη».



Ωστόσο το παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον και δεν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να κυοφορεί τον δεύτερο γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Σύμφωνα με την βρετανική «Daily Μail», για πολλούς η είδηση για την εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Κέμπριτζ έρχεται στον απόηχο μιας χιονοθύελλας κερδοσκοπικών δημοσιευμάτων στον ξένο Τύπο, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως έχουν αποδείξεις για την επικείμενη εγκυμοσύνη. 



Οι φήμες μπορεί να μην επιβεβαιώνονται από το παλάτι όμως σε πρόσφατο δημοσίευμα αυστραλιανού περιοδικού άτομο από το στενό κύκλο της Kέιτ φαίνεται να επιβεβαιώνει την είδηση. 

Λέγεται πως η Jessica Hay, η γυναίκα που επιβεβαίωσε την πρώτη εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Κέμπριτζ το Νοέμβριο του 2012, έχει δώσει την πληροφορία στα διεθνή ταμπλόιντ για την δεύτερη εγκυμοσύνη της.



«Έχει βουίξει στο στενό κύκλο της Κέιτ η είδηση της εγκυμοσύνης της», είπε η Hay σύμφωνα με αυστραλιανό ταμπλόιντ και συμπλήρωσε: «Έχω ακούσει από διάφορους φίλους τους να λένε πως θα ακολουθήσει δημόσια ανακοίνωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Η Jessica Hay που σπούδαζε στο Marlborough College με την Κέιτ Μίντλετον πρόσθεσε ακόμη πως: «το πρόσωπό της είναι πιο γεμάτο όπως ήταν τότε που κυοφορούσε τον πρίγκιπα Γεώργιο και γι' αυτό τον λόγο έχει αλλάξει και τα μαλλιά της». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης