Κίνα: Συγγενείς των αγνοουμένων του Boeing 777 πέταξαν μπουκάλια σε αξιωματούχους!

Κίνα: Συγγενείς των αγνοουμένων του Boeing 777 πέταξαν μπουκάλια σε αξιωματούχους!

Στη συνάντηση που έγινε άρχισαν να φωνάζουν και να αποδοκιμάζουν τους παρευρισκομένους - «Πείτε μας την αλήθεια», ήταν η έκκλησή τους

Κίνα: Συγγενείς των αγνοουμένων του Boeing 777 πέταξαν μπουκάλια σε αξιωματούχους!
Το απόλυτο χάος επικράτησε στην πρώτη συνάντηση που είχαν με Κινέζους αξιωματούχους οι οικογένειες των 239 επιβατών της πτήσης MH370 των Malaysia Airlines που από το βράδυ του Σαββάτου αγνοούνται.  Μάλιστα, η οργή τους ξεχείλισε τόσο, που κάποιοι επάνω στην απελπισία τους πέταξαν μπουκάλια προς τους αξιωματούχος!

Η συνάντηση έγινε στο Πεκίνο και οι συγγενείς των αγνοουμένων που η αγωνία τους έχει χτυπήσει κόκκινο ζήτησαν απαντήσεις για το θρίλερ από τέσσερις αξιωματούχους από τα υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών και από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας. 

Κλείσιμο
Οι αξιωματούχοι προσπάθησαν να πείσουν τα περισσότερα από 200 μέλη ότι οι Αρχές κάνουν ό,τι μπορούν, όμως, η οργή και η απογοήτευσή τους από τους χειρισμούς της κινεζικής κυβέρνησης στην αναζήτηση των αγαπημένων τους προσώπων δεν κατευνάστηκε από τις υποσχέσεις τους και έτσι δεν άργησε να επικρατήσει το χάος. 

Οι συγγενείς των αγνοουμένων άρχισαν να φωνάζουν και να αποδοκιμάζουν τους παρευρισκομένους. Ένας φώναξε: «Πού ήσασταν τόσο καιρό;». «Πείτε μας ποιες είναι οι πιθανότητες επιβίωσης των επιβαινόντων», είπε ένας άλλος, καθώς εδώ και τρεις ημέρες δεν έχουν λάβει καμία ξεκάθαρη απάντηση για την τύχη των οικείων τους. Μία άλλη γυναίκα φώναξε: «Άχρηστη κυβέρνηση».


Σημειώνεται πως μεταξύ των 239 επιβαινόντων επί του αεροσκάφους, οι 153 είναι Κινέζοι υπήκοοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης