Τις ελπίδες των συγγενών των αγνοουμένων της μοιραίας πτήσης MH370 ενισχύει δήλωση καθηγητή που υποστηρίζει ότι οι αγνοούμενοι μπορούν να επιβιώσουν ακόμα και για δύο μήνες αν έχουν στη διάθεσή τους είδη πρώτης ανάγκης.
Σύμφωνα με τον καθηγητή του Πολυτεχνείου της Μαλαισίας, Αζμί Χασάν, αν το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών κατέπεσε στη θάλασσα, οι επιζήσαντες μπορούν να επιβιώσουν ακόμα και για δύο μήνες.
«Αυτό ισχύει αν βρίσκονται σε σωστική λέμβο και διαθέτουν όλα τα είδη πρώτης ανάγκης όπως γιλέκα και τροφή», δήλωσε ο Χασάν, ο οποίος κάλεσε τους συγγενείς των αγνοουμένων να παραμείνουν ψύχραιμοι και να συνεχίσουν να ελπίζουν.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.