Η Λέγκα του Βορρά ζητά ελέγχους στους καταυλισμούς Ρομά στην Ιταλία
Το ξενοφοβικό κόμμα απαιτεί από τον υπουργό Εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο να δώσει άμεσα εντολή στις Αρχές
Το ξενοφοβικό κόμμα Λέγκα του Βορρά, με ερώτηση την οποία κατέθεσε στην βουλή, απαίτησε από τον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας, Αντζελίνο Αλφάνο, να δώσει εντολή να αρχίσει το ταχύτερο η διενέργεια ελέγχων στους καταυλισμούς Ρομά στην χώρα «για να εξακριβωθεί να υπάρχουν περιπτώσεις όμοιες με εκείνες που προέκυψαν πρόσφατα στην Ελλάδα».
Ο αντιπρόεδρος της ομάδας των βουλευτών της Λέγκας (αντιπολίτευση) Τζανλούκα Μπουoνάνο τόνισε εξάλλου ότι «το κόμμα του ζήτησε να εξακριβωθεί πόσα επιδόματα δίδονται σε αθίγγανους, ώστε να μπορέσουν να αποφευχθούν απάτες σε βάρος του ιταλικού κράτους και των έντιμων πολιτών».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.