Ιταλία: Άλλοι 137 μετανάστες έφτασαν με πλοίο στην Λαμπεντούζα

Ιταλία: Άλλοι 137 μετανάστες έφτασαν με πλοίο στην Λαμπεντούζα

Αυτή τη φορά χωρίς να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο - Οδηγήθηκαν στο κέντρο υποδοχής που βρίσκονται πολλοί από τους επιζήσαντες των δύο πολύνεκρων ναυαγίων των προηγούμενων ημερών

Ιταλία: Άλλοι 137 μετανάστες έφτασαν με πλοίο στην Λαμπεντούζα

Συνεχίζεται η άφιξη παράνομων μεταναστών στο νησί Λαμπεντούζα της Ιταλίας καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, «έδεσε» άλλο ένα πλοίο μεταφέροντας αυτή τη φορά 137 άτομα, μεταξύ των οποίων και 22 γυναίκες.

Το μήκους 12 μέτρων πλοιάριο μπήκε στο λιμάνι του νησιού χωρίς να έχει εντοπισθεί νωρίτερα.

Οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο ήδη υπερπλήρες κέντρο υποδοχής του νησιού, όπου βρίσκονται και κάποιοι από τους επιζήσαντες των πολύνεκρων ναυαγίων της 3ης Οκτωβρίου και της περασμένης Παρασκευής που άφησαν πίσω τους περισσότερους από 360 νεκρούς.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό δίκτυο Sky-TG24, το πλοίο έδεσε στη μέση της νύκτας στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού και οι επιβαίνοντες, που προέρχονται από την υποσαχάρια Αφρική, περίμεναν την άφιξη των καραμπινιέρων που τούς οδήγησαν στο κέντρο υποδοχής.

Κλείσιμο
Στη Ρώμη, θα συνεδριάσει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, παρουσία των υπουργών Αμυνας, Εξωτερικών και Εσωτερικών, με θέμα την διάθεση στρατιωτικών και μη μέσων για την ναυτική και αεροπορική ανθρωπιστική αποστολή που ο πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα αποφάσισε να αναπτύξει στη Μεσόγειο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης