«Συγγνώμη, σηκώνεσαι από τη θέση μου;», μοιάζει να λέει ο Βρετανός πρωθυπουργός στην καγκελάριο της Γερμανίας η οποία κατέλαβε την θέση του για να μιλήσει με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας
Απανωτά χτυπήματα δέχεται ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον. Μέσα σε 15 μέρες βίωσε τον κοινοβουλευτικό εξευτελισμό όταν η βρετανική βουλή είπε όχι στην πρότασή του για χτύπημα εναντίον της Συρίας, ένιωσε την απαρέσκεια και την αδιαφορία των Ηνωμένων Πολιτειών που ήταν παραδοσιακά ο στενότερος σύμμαχος της Βρετανίας, είδε το Γάλλο πρόεδρο Ολάντ να τρέχει να καλύψει το κενό του ευθυγραμμιζόμενος με την απόφαση των Αμερικανών να χτυπήσουν τον Άσαντ, άκουσε τους Ρώσους του Πούτιν να του λένε ότι η Βρετανία είναι ένα μικρό νησί με το οποίο δεν ασχολείται κανείς και τελικώς είδε την Μέρκελ να κάθεται στη θέση του!
Η φωτογραφία είναι απλώς... αποκαλυπτική. Η Άνγκελα Μέρκελ συνομιλεί με τον πρίγκιπα Φαϊζάλ, ο οποίος κάθεται στη θέση που από το πρωτόκολλο έχει προβλεφθεί για τον ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας. Ομως η Μέρκελ, για να μιλήσει με την άνεσή της στο Σαουδάραβα ηγέτη έχει καταλάβει την θέση η οποία προορίζεται για τον πρωθυπουργό της Βρετανίας.
Μάλλον αμήχανος, ο Ντέιβιντ Κάμερον συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό την στγμή που ετοιμάζεται να σκουντήσει την Άνγκελα Μέρκελ.
«Συγγνώμη, σηκώνεσαι από τη θέση μου;», πρέπει να είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός στην Γερμανίδα καγκελάριος ζητώντας τη να σηκωθεί...
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών