Η μικρή Μαντλίν είναι πιθανόν ζωντανή

Η μικρή Μαντλίν είναι πιθανόν ζωντανή

Κάπως έτσι θα μοιάζει η μικρή Μαντλίν Μακάν που εξαφανίστηκε το 2007 από την Πορτογαλία – Στο στόχαστρο των αρχών 38 ύποπτοι

Η μικρή Μαντλίν είναι πιθανόν ζωντανή
Κάπως έτσι θα είναι σήμερα η μικρή Μαντλίν Μακάν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 από τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Τη φωτογραφία έδωσαν την Πέμπτη στη δημοσιότητα οι Βρετανικές αρχές. Στην αριστερή πλευρά διακρίνεται η Μαντλίν στην ηλικία των τριών ετών που εξαφανίστηκε και στη δεξιά φωτογραφία αποτυπώνεται το πρόσωπο της μικρής όπως πιθανολογείται ότι είναι σήμερα, στην ηλικία των εννέα ετών.



Την ίδια ώρα, η Σκότλαντ Γιαρντ αναγνώρισε 38 πρόσωπα
από τα οποία θα πάρει καταθέσεις στο πλαίσιο της έρευνας για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Κλείσιμο
«Η έρευνά μας έχει προχωρήσει, στο βαθμό που έχουμε ταυτοποιήσει 38 πρόσωπα από τα οποία θέλουμε να λάβουμε καταθέσεις. Τα πρόσωπα αυτά προέρχονται από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και είμαστε σε ένα προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με κάθε χώρα σε αυτή τη φάση», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της Σκότλαντ Γιαρντ. «Τα δώδεκα από τα πρόσωπα αυτά είναι Βρετανοί που βρίσκονταν (. . .) στην Πορτογαλία όταν η Μάντλιν εξαφανίστηκε», ανέφερε η ανακοίνωση αυτή.

«Συνεχίζουμε να θεωρούμε ότι υφίσταται μία πιθανότητα η Μάντλιν να είναι ακόμη εν ζωή», επισήμανε ο αρχιεπιθεωρητής Άντι Ρέντγουντ.

Η βρετανική αστυνομία είχε αποφασίσει να αρχίσει δική της έρευνα μετά την απόφαση της πορτογαλικής να θέσει στο αρχείο την υπόθεση τον Ιούλιο του 2008.

Σε ανακοίνωσή τους οι γονείς Κέιτ και Τζέρι Μακάν «καλωσόρισαν θερμά την μετατόπιση της έμφασης της Μητροπολιτικής Αστυνομίας από την επανεξέταση (των στοιχείων) στην έρευνα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης