Σοκάρουν οι μαρτυρίες από τις εκρήξεις στη Βοστόνη
«Ένα κομμένο πόδι πετάχτηκε δίπλα στο κεφάλι μου», είπε ένας θεατής περιγράφοντας την φρίκη...
UPD:
Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τέτοιου είδους φρίκη. Οι μαρτυρίες είναι συγκλονιστικές.
Σοκ προκαλεί η δήλωση ενός θεατή, ο οποίος είπε πως «ένα κομμένο πόδι πετάχτηκε δίπλα στο κεφάλι μου». Ο Τζον Ρος, που βρισκόταν στο σημείο της πρώτης έκρηξης, ανέφερε επίσης: «Έβγαλα τη ζώνη μου και την έδωσα για να δεθεί το ακρωτηριασμένο πόδι και να σταματήσει το αίμα ενός τραυματία».
Κλείσιμο
Ο δρομέας Μάικ Μίτσελ τη στιγμή που τερμάτισε και κοίταξε πίσω του, όπως ο ίδιος δήλωσε είδε μια «ογκώδη» έκρηξη, με τον καπνό να φτάνει τα 15 μέτρα ύψος.
Δραματική είναι και η περιγραφή της ρεπόρτερ της εφημερίδας Μπόστον Χέραλντ, Ρέιτσελ Φοξ, η οποία επεσήμανε τα εξής:
«Άνθρωποι ούρλιαζαν και έκλαιγαν. Είδα κάποιους πεσμένους κάτω. Για λίγες στιγμές δεν ήμουνα σίγουρη αν ήταν δρομείς που έπεφταν από την εξάντληση του αγώνα ή από τα τραύματα», ενώ στη συνέχεια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νόμιζα ότι η έκρηξη ήταν στο πλαίσιο της γιορτής. Μετά είδα τον καπνό. Ξαφνικά ένιωσα να τρέμει το έδαφος και μετά έγινε ησυχία για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Την πρώτη έκρηξη ακολούθησε μία δεύτερη. Τότε η αρχική μου σκέψη εξαφανίστηκε. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά».
«Έτρεχα για να τερματίσω όταν άκουσα δύο εκρήξεις, η μία μετά την άλλη. Η δεύτερη έγινε πίσω μου. Και μου φάνηκε ότι εξερράγη ένας κάδος απορριμμάτων», είπε ο δρομέας Κρις Κάσιντι.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.