Στο χείλος του γκρεμού ο Μακόλεϊ Κάλκιν

Στο χείλος του γκρεμού ο Μακόλεϊ Κάλκιν

Το παιδί θαύμα , όπως τον είχαν χαρακτηρίσει κατά την πρώτη του μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία « Μόνος στο Σπίτι»,  φαίνεται ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς έχει ήδη κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας

Στο χείλος του γκρεμού ο Μακόλεϊ Κάλκιν
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον διάσημο ηθοποιό Μακόλεϊ Κάλκιν να βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού. Το παιδί θαύμα , όπως τον είχαν χαρακτηρίσει κατά την πρώτη του μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία « Μόνος στο Σπίτι»,  φαίνεται ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς έχει ήδη κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «National Enquirer», ο Μακόλεϊ Κάλκιν «παίζει με τη φωτιά»  καθώς οι καταχρήσεις τον ωθούν σε παράλογες πράξεις, και το μοιραίο μπορεί να  γίνει ανά πάσα στιγμή.

Κλείσιμο
Μάλιστα το συγκεκριμένο περιοδικό με δημοσίευμα του τον Αύγουστο (1.8.2012), «έδινε» στο γνωστό ηθοποιό μόνο έξι μήνες ζωής.  « Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ξοδεύει μηνιαίως περί τις 6.000 δολάρια για την αγορά αναλγητικών, ενώ η χρήση ηρωίνης σε συνδυασμό με άλλα ναρκωτικά είναι καθημερινό φαινόμενο. Φίλοι του ηθοποιού υποστηρίζουν ότι ο Μακόλεϊ περιβάλλεται από χρήστες ναρκωτικών και ζει μέσα σε ένα ‘αχούρι’»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης