Η «απολογία» ηθοποιού της «Αθωότητας των μουσουλμάνων»

Η «απολογία» ηθοποιού της «Αθωότητας των μουσουλμάνων»

Η Anna Gurji είναι μία νεαρή ηθοποιός από τη Γεωργία, η οποία συμμετείχε με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Πολεμιστής της Ερήμου» και η οποία μετονομάστηκ σε «Αθωότητα των μουσουλμάνων» δημοσίευσε στο Διαδίκτυο επιστολή «απολογίας» της....

To... πήρε πάνω του ο Σισέ, 2-0 ο ΠΑΟ (video)
Η «απολογία» ηθοποιού της «Αθωότητας των μουσουλμάνων»
Η Anna Gurji είναι μία νεαρή ηθοποιός από τη Γεωργία, η οποία συμμετείχε με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Πολεμιστής της Ερήμου», που θα μετέφερε στη μεγάλη οθόνη τις μάχες διαφόρων φυλών μεταξύ τους, λόγω της εμφάνισης ενός κομήτη στη Γη.

«Δυστυχώς» γράφει η Huffington Post « η παραπάνω ταινία μεταγλωττίστηκε και σκηνοθετήθηκε εκ νέου, ύστερα από την ολοκλήρωσή της» προφανώς χωρίς να το γνωρίζουν οι συντελεστές της, που τώρα δηλώνουν αναστατωμένοι με το αποτέλεσμα της «Αθωότητας των μουσουλμάνων».

Κλείσιμο
Σε μία προσπάθεια να δώσει τη δική της εξήγηση και να προσφέρει τη συγγνώμη της, η 21χρονη πρωταγωνίστρια Anna Gurji ξεκαθάρισε με επιστολή της στον ιστότοπο του συγγραφέα Neil Gaiman ότι δεν είχε ιδέα για τα «μετέπειτα» σχέδια του παραγωγού Nakoula Basseley Nakoula.

«Καθ’ ‘ολη τη διάρκεια των γυρισμάτων ποτέ και κανείς δεν μας ανέφερε τον Μωάμεθ ή θρησκευτικά ζητήματα» γράφει η ηθοποιός. «Είμαι εκατό τοις εκατό βέβαιη πως ουδείς γνώριζε τι σχέδια υπήρχαν για τον ‘Πολεμιστή της Ερήμου’ είτε μιλάμε για συντελεστές είτε για το καλλιτεχνικό κομμάτι, με το οποίο και ασχολήθηκαν άλλοι συνάδελφοι στις ΗΠΑ» πρόσθεσε η Gurji.

Δήλωσε «σοκαρισμένη» από τα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής εξαιτίας της δουλειάς στην οποία συμμετείχε, λέγοντας πως επίσης χαμένα τα έχει και με το τελικό αποτέλεσμα της παραγωγής που προκάλεσε τις εντάσεις.

Η ηθοποιός εκφράζει φόβους για τη ζωή και την ασφάλειά της, υπογραμμίζοντας ότι κρύβεται για προστασία.

Σκηνοθέτης της ταινίας φαίνεται να είναι ο Alan Roberts, ο οποίος, συνήθως ασχολείται με τη σκηνοθεσία soft πορνό.

Και εκείνος με τη σειρά του, αποδεικνύεται ότι το μόνο που γνώριζε είναι ότι εργάζεται για τον «Πολεμιστή της Ερήμου» και τίποτα παραπέρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης