Oι συντελεστές της προκλητικής ταινίας καταδίκασαν τα γεγονότα

Oι συντελεστές της προκλητικής ταινίας καταδίκασαν τα γεγονότα

Στο σύνολό του, το καστ των 80 επαγγελματιών που συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας «Η αθωότητα των μουσουλμάνων» από την οποία λέγεται ότι «εμπνεύστηκαν» οι επιτιθέμενοι στο αμερικανικό προξενείο της Βεγγάζης, καταδίκασαν την επίθεση.

Oι συντελεστές της προκλητικής ταινίας καταδίκασαν τα γεγονότα
Στο σύνολό του, το καστ των 80 επαγγελματιών που συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας «Η αθωότητα των μουσουλμάνων», από την οποία λέγεται ότι «εμπνεύστηκαν» οι επιτιθέμενοι στο αμερικανικό προξενείο της Βεγγάζης, καταδίκασαν την επίθεση.

«Παραπλανηθήκαμε οικτρά» δήλωσαν με ανακοίνωσή τους που έστειλαν στο CNN.

Κλείσιμο
«Όλοι οι συντελεστές (της ταινίας) είμαστε πάρα πολύ ταραγμένοι και αισθανόμαστε ότι ο παραγωγός, μας εκμεταλλεύτηκε» τόνισαν.

«Δεν είμαστε εμείς πίσω από την παραγωγή αυτής της ταινίας και αισθανόμαστε άκρως παραπλανημένοι όσον αφορά το περιεχόμενο και τον σκοπό της» συνέχισαν στην ανακοίνωσή τους… Σοκαριστήκαμε από τις αλλαγές που συνειδητοποιήσαμε πως έγιναν στο σενάριο, όπως και από τα ψέματα που είπαν σε όλους μας. Η πρόσφατη τραγωδία μας λύπησε αφάνταστα».

Σύμφωνα με αγγελία για σχετικό casting, η οποία δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2011 στο περιοδικό Backstage, ζητούνταν ηθοποιοί για ταινία, ο τίτλος της οποίας θα ήταν «Ο πολεμιστής της ερήμου». Όσο για την περιγραφή, αυτή αναφερόταν σε «ιστορική περιπέτεια που θα διαδραματίζεται στην Αραβική Έρημο».

Μία ηθοποιός, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστή, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο τόνισε ότι στο αρχικό σενάριο δεν υπήρχε ο χαρακτήρας του Προφήτη Μωάμεθ. Επιπλέον, τόνισε πως έκανε παράπονα επειδή οι ατάκες της είχαν «πειραχτεί».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης