Πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν ξεχάσει τον Πάμπλο Εσκομπάρ, τον διαβόητο κολομβιανό βαρώνο των ναρκωτικών που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1949 (γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1949 και πέθανε στις 2 Δεκεμβρίου του 1993).
Και δεν πρόκειται μόνο για τα μέλη της οικογένειάς του.
Δείτε φωτογραφίες:
Σήμερα Δευτέρα η αδελφή του και στενοί συγγενείς επισκέφτηκαν τον τάφο του Εσκομπάρ στο Μεντεγίν όπου σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με την αστυνομία στις 2 Δεκεμβρίου 1993.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»