Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία ότι συνεχίζει να «σκοτώνει» στη χώρα του λίγο πριν από τη σύνοδο στην Αλάσκα

Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία ότι συνεχίζει να «σκοτώνει» στη χώρα του λίγο πριν από τη σύνοδο στην Αλάσκα

«Την ημέρα των διαπραγματεύσεων, ακόμη σκοτώνουν ανθρώπους», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος

Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία ότι συνεχίζει να «σκοτώνει» στη χώρα του λίγο πριν από τη σύνοδο στην Αλάσκα
Σκληρή κριτική κατά της Ρωσίας άσκησε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατηγορώντας τη Μόσχα ότι εξακολουθεί να επιτίθεται στην Ουκρανία και να σκοτώνει αμάχους και στρατιώτες, ακόμη και λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, στην Αλάσκα.

«Την ημέρα των διαπραγματεύσεων, ακόμη σκοτώνουν ανθρώπους. Και αυτό λέει πολλά», δήλωσε ο Ζελένσκι σε ανάρτησή του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Στην καθημερινή του ομιλία προς το έθνος, ο Ζελένσκι διαβεβαίωσε ότι παρά τη συνάντηση αυτή, δεν υπάρχει «κανένα σημάδι» ότι η Μόσχα σκοπεύει να σταματήσει την εισβολή της.

«Ο πόλεμος συνεχίζεται. Συνεχίζεται ακριβώς επειδή δεν υπάρχει εντολή, ούτε καμιά ένδειξη ότι η Μόσχα ετοιμάζεται να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης