«Όσα λέει δεν έχουν σημασία», δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. «Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Τον συμπαθώ, όμως αυτή η δήλωση δεν έχει κανένα βάρος».
Ο Μακρόν είπε χθες ότι η Γαλλία σκοπεύει να αναγνωρίσει ένα παλαιστινιακό κράτος τον Σεπτέμβριο ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών με την ελπίδα να φέρει την ειρήνη στην περιοχή.
«Κοιτάξτε, είναι ένας διαφορετικός τύπος. Είναι εντάξει. Είναι ομαδικός παίχτης, σε μεγάλο βαθμό. Όμως, αυτά είναι τα καλά νέα: Όσα λέει δεν έχουν σημασία. Δεν θα αλλάξουν τίποτα», υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;