Μακρόν: Η Γαλλία διεξάγει τη δική της έρευνα για τις ζημιές στα πυρηνικά του Ιράν
Ο Γάλλος πρόεδρος θα συναντηθεί στο Παρίσι με τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), Ραφαέλ Γκρόσι
Τη δική της αξιολόγηση των ζημιών που προκλήθηκαν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν μετά τις αμερικανικές και ισραηλινές επιθέσεις διεξάγει η Γαλλία, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Εμανουέλ Μακρόν.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γάλλος Πρόεδρος θα συναντηθεί σήμερα στο Παρίσι με τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), Ραφαέλ Γκρόσι. Στόχος της συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο, είναι - σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελιζέ - «να εξετάσουν την κατάσταση του ιρανικού προγράμματος μετά τα ισραηλινά και αμερικανικά πλήγματα στις κύριες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν». Θα συζητήσουν επίσης για την κατάσταση του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, τους ραδιολογικούς κινδύνους, τον ρόλο του Οργανισμού και τους τρόπους διασφάλισης της πλήρους συμμόρφωσης του Ιράν με τα πρότυπα μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων, ανέφερε το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ο Γάλλος Πρόεδρος θα επαναλάβει την υποστήριξή του προς τον Ραφαέλ Γκρόσι και τον ΔΟΑΕ σε σχέση με τη διασφάλιση της πυρηνικής ασφάλειας σε ολόκληρο τον κόσμο, αναφέρει η γαλλική πλευρά.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.