Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας ζήτησε την άσκηση της «μέγιστης διεθνούς πίεσης» επί της Ρωσίας έπειτα από τη νυκτερινή μαζική αεροπορική επίθεση κατά της Ουκρανίας που προκάλεσε τον θάνατο 12 ανθρώπων.
«Οι επιθέσεις της τελευταίας νύκτας δείχνουν για άλλα μία φορά ότι η Ρωσία είναι αποφασισμένη να αυξήσει τα δεινά και να καταστρέψει την Ουκρανία. Είναι αποτρόπαιο να βλέπει κανείς παιδιά ανάμεσα στα αθώα τραυματισμένα ή σκοτωμένα θύματα», δήλωσε η Κάγια Κάλας μέσω του Χ.
«Χρειαζόμαστε την μέγιστη διεθνή πίεση επί της Ρωσίας για να σταματήσει τον πόλεμο αυτό».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.