Πάνω από 150 άνθρωποι συμμετείχαν, σήμερα το απόγευμα, στην πλατεία Εσκουιλίνο της Ρώμης, σε συγκέντρωση για τα δυο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών.
«Πενήντα επτά ψυχές ζητούν δικαιοσύνη» και «δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών», ήταν μερικά από τα συνθήματα που αναγράφονταν στα πανό.
Παράλληλα, κινητοποιήσεις με συμμετοχή Ελλήνων μονίμων κατοίκων της Ιταλίας, φοιτητών, αλλά και Ιταλών πολιτών, οργανώθηκαν σήμερα στο Μιλάνο, στη Νάπολη, στην Περούτζια, στο Λέτσε, στη Φλωρεντία και στην Καλαβρία.
Στην Αιώνια Πόλη η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κάτω από την Βασιλική Εκκλησία αφιερωμένη στην Παρθένο, "Σάντα Μαρία Ματζιόρε", κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.
Οι συμμετέχοντες, με σειρά παρεμβάσεων, ζήτησαν να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και ανέγνωσαν τα ονόματα των πενήντα επτά θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.