Χαρακτηριστική η περίπτωση του Χαμάαντ Ραμζά, ο οποίος περίμενε να έρθει στην Ουάσινγκτον από το Κάνσας η 26χρονη σύζυγός του.
Μιλώντας σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο Ραμζά έδειξε τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε με τη σύζυγό του.
«Μου έστειλε ότι θα προσγειωθούν σε 20 λεπτά. Τα υπόλοιπα μηνύματά μου δεν παραδόθηκαν ποτέ και τότε κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει» είπε ο Ραμζά στο WUSA9, ο δημοσιογράφους του οποίου έκανε λόγο για την «πιο συγκλονιστική συνέντευξη που έχω πάρει ποτέ».
«Το μόνο που κάνω είναι να προσεύχομαι κάποιος να την βγάλει από το νερό. Μόνο αυτό μπορώ να κάνω, να προσεύχομαι στον Θεό» πρόσθεσε ο συγκλονισμένος άνδρας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η 26χρονη είχε ταξιδέψει στη Γουίτσιτα του Κάνσας για λόγους εργασίας, με την ίδια να μην αισθάνεται άνετα στις πτήσεις.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.