Σε 30 χρόνια φυλάκιση από τα οποία, όμως, μόνο ένα θα περάσει πίσω από τα κάγκελα, καταδικάστηκε η 32χρονη, σήμερα, εκπαιδευτικός Μέρι Κέρτις, η οποία κατηγορήθηκε γιατί έκανε 20 φορές σεξ με 14χρονο μαθητή της όταν εργαζόταν σε σχολείο στο Μέριλαντ.
Η ανάρμοστη σχέση της Κέρτις με τον ανήλικο μαθητή της εκτυλίχθηκε το 2015 ενώ εργαζόταν στο λύκειο Montgomery Village.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 22χρονη τότε Κέρτις έκανε σεξ περισσότερες από 20 φορές με τον 14χρονο στο σχολείο, στο αυτοκίνητό της, ακόμα και στο σπίτι της μητέρας της. Η ίδια, δε, κατηγορήθηκε ότι έδωσε στον ανήλικο αλκοόλ και μαριχουάνα.
Η έρευνα ξεκίνησε τον Οκτώβριου του 2023 όταν ο ανήλικος μίλησε για όσα συνέβησαν με την καθηγήτριά του.
Η Κέρτις παραδόθηκε στις αρχές στις 7 Νοεμβρίου 2023 και δήλωσε ένοχη για κάποιες από τις κατηγορίες που της αποδίδονται.
Βάσει της απόφασής το όνομά της θα καταγραφεί για 25 χρόνια στον κατάλογο των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων ενώ της απαγορεύεται η οποιαδήποτε επαφή με ανήλικους πέραν των παιδιών της.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.