Άδεια στην Καμάλα Χάρις να χρησιμοποιεί το τραγούδι της Freedom έδωσε, σύμφωνα με το CNN, η Μπιγιονσέ.
Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο η Χάρις θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το τραγούδι αυτό ως το επίσημο τραγούδι της προεκλογικής της εκστρατείας.
«Η Μπιγιονσέ η οποία είναι γνωστή για τις αυστηρές οδηγίες σε σχέση με τη μουσική της, έδωσε γρήγορα την έγκρισή της στην καμπάνια της Χάρις όταν ζητήθηκε άδεια για να χρησιμοποιηθεί το Freedom τη Δευτέρας, λίγο πριν την εμφάνιση της αντιπροέδρου» δήλωσε στο CNN πηγή κοντά στην Καμάλα Χάρις.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.