Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει στη Βρετανία για πρώτη φορά από τότε που επισκέφθηκε τον βασιλιά Κάρολο
Ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί σε μια τελετή στις 8 Μαΐου για τη 10η επέτειο των αγώνων Invictus
Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει στη Βρετανία τον επόμενο μήνα για πρώτη φορά μετά την εσπευσμένη επίσκεψή του για να δει τον βασιλιά μετά τη διάγνωση του καρκίνου του.
Ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί σε μια τελετή στις 8 Μαΐου για τη 10η επέτειο των αγώνων Invictus.
Η λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου είναι η πρώτη μεγάλη εκδήλωση στην οποία παρευρίσκεται στη Βρετανία εδώ και αρκετό καιρό. Δεν είναι γνωστό αν θα παραστούν και άλλοι βασιλείς στην τελετή ή αν η Δούκισσα του Σάσεξ ή τα παιδιά του ζευγαριού θα βρίσκονται στην εκδήλωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι έκανε ένα σύντομο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο, περνώντας περίπου 45 λεπτά με τον πατέρα του, ο οποίος μόλις είχε ξεκινήσει θεραπεία για καρκίνο.
Ο δούκας του Σάσεξ αναμένεται να μιλήσει στην εκδήλωση, η οποία σηματοδοτεί τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας από την έναρξη των αγώνων Invictus στο Λονδίνο το 2014.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.