Ιταλία: Τεράστια τρύπα «κατάπιε» αυτοκίνητα στη Νάπολη - Δύο τραυματίες
Οι Αρχές εκκένωσαν σπίτια και έκλεισαν τρία σχολεία στην περιοχή για προληπτικούς λόγους
Μια τεράστια τρύπα άνοιξε σε έναν δρόμο στη νότια ιταλική πόλη της Νάπολης τα ξημερώματα της Τετάρτης, «καταπίνοντας» δύο αυτοκίνητα κι ένα δέντρο.
Το περιστατικό, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο άνθρωποι, συνέβη γύρω στις 05:00 π.μ. στη συνοικία Vamero, σύμφωνα με την ιταλική δημόσια ραδιοτηλεόραση RAI.
Δείτε βίντεο:
Το ένα από τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένο και το άλλο βρισκόταν εν κινήσει τη στιγμή του συμβάντος. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, στρατιώτες βοήθησαν τους δύο επιβάτες να βγουν από την τρύπα.
Ο Γκαετάνο Μανφρέντι, δήμαρχος της Νάπολης, επέρριψε την ευθύνη για το περιστατικό στην «πολυετή» παραμέληση του αποχετευτικού συστήματος της πόλης και υποστήριξε ότι υλοποιείται ένα σχέδιο παρακολούθησης που θα παρέχει «προληπτική συντήρηση».
Οι Αρχές εκκένωσαν σπίτια και έκλεισαν τρία σχολεία στην περιοχή για προληπτικούς λόγους. Άρχισαν επίσης έρευνα για το περιστατικό σε συντονισμό με την τοπική αστυνομία.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.